Wij zijn het best gewaardeerde accountants- en advieskantoor in de regio door unieke en optimale samenwerking.

Adviesgesprek aanvragen


Start direct jouw financieringsaanvraag!


 

'Wijbiedeneenpersoonlijkadviesvoorjou."

Hendriksen laatste nieuws

Uitleg vaststellingsovereenkomst

29 oktober 2020 | Arbeidsrecht

Na de afloop van het dienstverband tussen een werkgever en een werknemer sloten zij een vaststellingsovereenkomst. De overeenkomst werd gesloten ter beËindiging van een geschil over onder meer door de werknemer gewerkte en niet uitbetaalde overuren. De

Lees meer

Extra maatregelen coronacrisis

29 oktober 2020 | Corona update

Het kabinet heeft een uitbreiding van het pakket aan maatregelen ter bestrijding van de coronacrisis aangekondigd. Het gaat om de volgende maatregelen.

Subsidieregeling voorraad- en aanpassingskosten horeca
Ter compensatie van de kosten die de horeca

Lees meer

Lees meer nieuws

Bespaar tijd en geld door ICT slim in te zetten. Automatiseer je boekhouding.

De zekerheden van Hendriksen

  • Adviezen die jou en je onderneming verder helpen
  • Oprechte interesse en persoonlijk contact
  • Altijd op de hoogte van het werk dat wij voor je doen
  • Jaarlijkse inspiratiesessies
  • Maandelijkse updates over wetswijzigingen en andere actuele zaken

Download gratis Hend-Oud Specials

Accountancy en advies

Hoe haal jij meer rendement uit jouw onderneming?


Hendriksen Accountants en Adviseurs wil echt van toegevoegde waarde zijn. Daarom doen wij meer dan het samenstellen van de jaarrekening. Voorop staat de vraag hoe jij meer rendement kunt halen uit jouw bedrijf. Of je nu ZZP-er bent of meer dan 100 man personeel aanstuurt. Dus verdiepen wij ons goed in jou als persoon en jouw organisatie. Daar sluiten wij vervolgens op aan. Door samen de mogelijkheden te verkennen en jou hierin goed te adviseren. Met actuele cijfers, kengetallen, grafisch monitoren, branchevergelijking en vooral VOORUIT kijken. Zo kun jij zorgeloos ondernemen.

Lees meer

Administratieve dienstverlening

Je administratie automatiseren en organiseren


Je administratie goed bijhouden is noodzakelijk. Maar waarom zou je er meer tijd aan besteden dan nodig is? Hendriksen heeft het hele proces vanaf de opzet van een administratie tot en met het verwerken van alle gegevens alvast voor je geprofessionaliseerd. In slechts 4 stappen brengen we je naar orde, overzicht en inzicht. Zónder al teveel moeite.

Lees meer

Accountantscontrole

Accountantscontrole door professionals


Heeft jouw onderneming een balanstotaal van meer dan € 6 miljoen, een omzet van meer dan € 12 miljoen en werken er meer dan 50 mensen dan is de kans groot dat jouw bedrijf wettelijk controleplichtig is. De jaarrekening geeft een bepaald beeld van de financiële situatie van jouw organisatie. Bij een accountantscontrole controleren we of dit beeld overeenkomt met de werkelijkheid.

Lees meer

Belastingadvies

Benut jij alle fiscale voordelen?


Belastingen zijn nu eenmaal een gegeven in het leven van een ondernemer. Maar door op de juiste wijze de financiële regels toe te passen, maak je de weg vrij voor meer rendement. Geïnteresseerd? Je vindt in Hendriksen een specialist in fiscale zaken die je persoonlijk en met actuele kennis adviseert. Zo wijzen wij je op handige belastingfaciliteiten die zinvol zijn in jouw situatie. Ook verzorgen wij u de belastingaangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, schenk- en erfbelasting en meer. Uiteraard weten onze fiscale adviseurs alles over herstructurering, pensioen en bedrijfsopvolging. Zo werken we samen aan een gezonde, succesvolle onderneming. Nu en in de toekomst.

Lees meer

Agro advies

Kwalitatief advies voor jou als agrariër


Als familiebedrijf, met onze wortels stevig verankerd in Twente, kennen wij de agrarische wereld als onze broekzak. Daarom hebben wij een aparte afdeling Agro Advies. Onze accountants en adviseurs voorzien je niet alleen van heldere cijfers. Zij weten het ook in de juiste context te plaatsen. Samen met jou kijken zij regelmatig vooruit en bespreken jouw kansen en mogelijkheden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En kun je met een gerust hart goed en snel schakelen als de situatie daarom vraagt.

Lees meer

Salarisadministratie en personeelsadvies

Salarisadministratie met HR-administratieve ondersteuning


Salarisadministratie, loonstroken, arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden, werkkostenregeling. Zomaar een aantal onderwerpen waarmee je als ondernemer in aanraking komt als je personeel in dienst hebt. Jij verwacht wat van je personeel, jouw personeel verwacht van jou dat jij dit goed geregeld hebt.

Lees meer

Corporate finance

Een passende financieringsoplossing voor jou


Een goede financieringsoplossing is bepalend voor het voortbestaan van jouw onderneming. Banken scherpen hun kredietbeleid steeds verder aan, maar tegelijkertijd dienen zich nieuwe financieringsinitiatieven aan. Door deze slim te combineren, wordt die grote aankoop ineens toch mogelijk. We geven bovendien advies over hoe je de bedrijfsvoering zodanig kunt inrichten dat de financierbaarheid toeneemt.

Lees meer

Juridische dienstverlening

Juridisch advies waar je echt wijzer van wordt


Door een toenemende vraag binnen Hendriksen Accountants en Adviseurs naar juridisch expertise is ruim 15 jaar geleden First-Line Juristen ontstaan. Inmiddels adviseren wij, mr. K. (Karolien) Dekker en A.G.J. (Anneloes) Lummen-Kamst, niet alleen de klanten van Hendriksen Accountants en Adviseurs, maar is een zelfstandige adviespraktijk ontstaan gericht op het MKB. First-Line juristen werkt vanuit 7 vestigingen in Oost Nederland.

Lees meer

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief