Aanmelden Inspiratiesessie voor agrariërs

Tijd voor een bijeenkomst waar je blij van wordt en nieuwe energie uit haalt. Een avond waar je wordt geïnspireerd om het morgen beter te doen en slim om te gaan met de veranderingen die jullie worden opgelegd. Het zijn onrustige tijden voor jullie. Wij staan achter onze boeren en willen de nodige kennis geven zodat jullie geen fouten maken en kansen laten liggen.


 

Inspiratiesessie voor agrariërs

Tijdens onze Inspiratiebijeenkomst gaan we in op de verschillende mogelijkheden wat betreft gebiedscollectief en stellen wij je op de hoogte van fiscale wijzigingen. Han Gelevert van FarmConsult komt meer vertellen over de stikstofproblematiek en geeft je hier de laatste ontwikkelingen van.Tot slot vertelt Gerard Vrielink meer over de strategische keuzes die hij in zijn bedrijf heeft moeten maken.

De Inspiratiebijeenkomst wordt gehouden in De Herterij in Geesteren op 28 november van 20:00 uur tot +/- 22:30 uur. Meld je aan zodat je zeker bent van een plek. Vorig jaar is de bijeenkomst druk bezocht en ook dit jaar verwachten wij een hoge opkomst. Naast een avond waar je nieuwe kennis op kunt doen, een mooie gelegenheid om collega agrariërs te spreken.

Programma

​​​​​​​19:45 uur – 20:00 uur Ontvangst
20:00 uur – 20:30 uur Fiscale wijzigingen door Dick de Ruiter (fiscalist Hendriksen Accountants en Adviseurs)
20:30 uur – 21:00 uur De laatste ontwikkelingen rondom de stikstofproblematiek door Han Gelevert (FarmConsult)
21:00 uur – 21:15 uur  Pauze
21:15 uur – 22:00 uur De bindende kracht van gebiedscollectief door Herman Nieuwe Weme (voorzitter gebiedscollectief Noordoost-Twente)
22:00 uur – 22:30 uur De strategische keuzes van Greftenhoeve V.o.F. waar hij nu de bessen van plukt door Gerard Vrielink (vennoot Greftenhoeve V.o.F.)

 

Meld je aan voor de Inspiratiesessie voor agrariërs

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief