Meld je aan voor Hendriksen Actueel 2019

Hendriksen Actueel 2019

Op 24 september 2019 is het zover, Hendriksen Actueel. Met fiscale actualiteiten en een interactieve toelichting op de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).
Graag nodigen wij je uit om je te informeren over deze twee belangrijke onderwerpen:

  • Wet Arbeidsmarkt in Balans
  • Fiscale ontwikkelingen na Prinsjesdag 2019

Een avond waarin je wordt bijgepraat door de fiscale afdeling van Hendriksen over de ontwikkelingen na Prinsjesdag 2019. Maar met name een avond die in het teken staat van de komende veranderingen binnen het arbeidsrecht.

WAB

Ook al zijn we nog maar net gewend aan de vorige wetswijzigingen, toch geldt vanaf 1 januari 2020 de nieuwe wetgeving. Wat brengt de WAB? Het doel van de WAB is om het verschil tussen een vaste baan en een flexibel dienstverband kleiner te maken. Het is maar zeer de vraag of dat gaat lukken. Wij geven antwoord op alle vragen die jij als ondernemer hebt, evenals op vragen over de impact die de veranderingen hebben voor payrollers, oproepkrachten en gedetacheerden. Ook worden de gevolgen voor de duur en de hoogte van de transitievergoeding en voor slapende dienstverbanden besproken.
De presentatie over de WAB wordt verzorgd door First-Line Juristen en de afdeling Salaris en HR Advies van Hendriksen. Zij nemen je mee in de veranderende wereld van het arbeidsrecht. Na afloop van de avond ben je op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen en de impact die die wijzigingen hebben op jouw organisatie en beschik je over praktische tips die je direct kunt toepassen.

Prinsjesdag 2019

Je wordt bijgepraat door de fiscale afdeling van Hendriksen over de ontwikkelingen na Prinsjesdag 2019. Wellicht dat deze avond je een veranderd inzicht biedt.
Wilt je tijdig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op fiscaal gebied na Prinsjesdag én de veranderingen als gevolg van Wet Arbeidsmarkt in Balans? Meld je dan hierboven eenvoudig aan om deel te nemen aan Hendriksen Actueel.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief