Accountantskantoor Enschede


Hendriksen is ontstaan vanuit een passie voor ondernemen. Ondernemerschap zit in ons bloed en wij weten door onze eigen ervaringen wat jij nodig hebt. Dus ben jij op zoek naar een Accountantskantoor Enschede? Bezoek dan eens ons accountantskantoor in Enschede. Wij zitten graag dicht bij jou als lokale ondernemers, daarom hebben wij in Twente meerdere vestigingen. Hendriksen is een echt familiebedrijf en wij houden onze diensten graag laagdrempelig. Alle ondernemers met een hart voor zijn of haar zaak ondersteunen en adviseren wij graag strategisch en financieel. Onze specialisten staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies. Ons doel is klanten inspireren en motiveren door kennis te delen en verder te kijken dan de cijfers die op je jaarrekening te zien zijn.

Rendementsscan aanvragen

Wij denken strategisch met je mee

De jaarrekening was vroeger het ‘basisproduct’ van de accountant. Uiteraard verzorgen wij het samenstellen, beoordelen en controleren van de jaarrekeningen nog steeds graag. Veel belangrijker vinden wij het om je aan de hand van actuele cijfers te wijzen op trends en ontwikkelingen binnen jouw organisatie waar je iets mee kunt. Deze informatie levert jou direct meer rendement op. Wij hebben veel ervaren geregistreerde AA-Accountants binnen Hendriksen die je kunnen voorzien van alle nodige informatie en passend advies voor jouw onderneming.

Inspireren en kennis delen

Door inspiratie en nieuwe kennis komen doelen ineens binnen handbereik. Onze adviseurs volgen jouw branche op de voet en begrijpen jouw wereld als geen ander. Wij spreken je daarom graag meerdere keren per jaar om actuele ontwikkelingen en tips met je door te nemen. Wij coachen je als het ware gedurende het gehele jaar. Stellen de juiste (kritische) vragen en brengen je in contact met interessante partijen uit ons netwerk. 100% klanttevredenheid is wat wij nastreven. Hierbij hoort ‘elkaar scherp houden’ en ‘kennisdeling‘. Naast onze eigen kennis hebben wij ook een aantal strategische partners zoals Höge & Berghaus om ook ondernemers die wonen- en/of werken in Duitsland van het meest rendabele advies te voorzien.

Adviesgesprek aanvragen

Accountant Enschede

Zorgeloos ondernemen

  • Wij stellen vast wat jouw kritische succesfactoren zijn.
  • Wij presenteren regelmatig tussentijdse cijfers.
  • Wij maken een liquiditeitsplanning zodat je niet verrast wordt door jouw kaspositie.
  • Wij maken een prognose en houden de vinger aan de pols.

Administratieve dienstverlening

Wanneer je zelf de administratie geautomatiseerd verwerkt, kunnen wij je daarbij ondersteunen. Bij vragen over jouw boekhoudpakket of over de manier van inboeken staat Hendriksen klaar met advies. En ben je (tijdelijk) niet in de gelegenheid zelf je administratie te verwerken, dan verzorgen wij dat voor jou.

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur