Bedrijfsovername advies


Wil jij een bedrijfsovername uitvoeren? Hendriksen geeft veel bedrijfsovername advies aan verschillende soorten ondernemers. Of je nu een grote of een kleine bedrijfsovername wilt gaan doen, wij hebben de juiste specialisten klaarstaan. Hieronder lees je wat wij onder andere doen tijdens een bedrijfsovername advies. Van begin tot eind staan we ondernemers bij om het bedrijf zo goed mogelijk over te laten gaan naar de nieuwe eigenaar.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

 

Een bedrijf verkopen, een ondernemer zal er ooit mee te maken krijgen. Het proces dat het verkopen van een bedrijf met zich mee brengt, kan soms enige tijd duren. Het moment van verkoop is vaak een belangrijke gebeurtenis waarbij je hetgeen waar je passie in zit naar een ander zal gaan. Wij vinden het belangrijk om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden zodat dit op een juiste en prettige manier verloopt.

Een professionele en zorgvuldige benadering is dan ook van groot belang voor een optimaal verkoopresultaat. Om dit te bereiken, is het belangrijk om een adviseur in de armen te nemen die je vertrouwd. Hendriksen maakt zich al jaren sterk voor ondernemers die  bedrijfsovername nodig hebben. Wij begeleiden bij de gehele bedrijfsoverdracht:

  • Het bepalen van de ondernemingswaarde;
  • Het opstellen van een informatiememorandum;
  • Vastleggen van procesdocumentatie;
  • Het vinden en benaderen van kopers;
  • Het voeren van gesprekken en onderhandelen over de prijs;
  • De afhandeling en de feitelijke overdracht.

RENDEMENTSSCAN AANVRAGEN

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Manager Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.