Even voorstellen: Dit zijn Iris en Femke

21 januari 2020 | Blog


Iris Hunder

Ik ben Iris en ik ben geboren en getogen in De Lutte. Ik ben in juli 2019 afgestudeerd aan het Saxion. Ik heb hier de opleiding Fiscaal Recht en Economie gevolgd. Sinds november volg ik de pre-master Rechtsgeleerdheid richting Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Elke donderdag volg ik lessen in Groningen en vrijdag studeer ik thuis. De overige dagen ben ik bij Hendriksen werkzaam om meer ervaring op te doen en mee te werken.

Vanaf half januari ga ik samenwonen met mijn vriend en broertje in ons ouderlijk huis. Mijn ouders en broer gaan verhuizen naar Vinkenbuurt (een plaatsje dicht bij Balkbrug) hier hebben ze een bestaande melkveehouderij overgenomen. Ons huidige bedrijf is opgekocht door de provincie i.v.m. Natura 2000.

Elke donderdagavond ben ik te vinden bij de Blokhut our ark in De Lutte als leidster van Jong Nederland. Ik begeleidt dan een groep van +/- 13 meisjes tussen de 8 en 10 jaar samen met 3 andere leidsters. Sinds de zomer ben ik daarnaast de nieuwe penningmeester van Stichting Jong Nederland De Lutte. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin bij Hendriksen en ik kijk uit naar de komende tijd waarin ik mij meer ga verdiepen in de verschillende programma’s waar we mee werken en de klanten waarvoor wij werk verrichten.

Femke Heppenhuis

Mijn naam is Femke Heppenhuis, 20 jaar en woonachtig in Langeveen. Momenteel zit ik in het 3e jaar van de opleiding Accountancy aan Hogeschool Windesheim. In mijn vrije tijd handbal ik bij Dames 2 van HV Langeveen en train/coach ik de meiden van E1, doe ik leuke dingen met vriendinnen en als het kan ga ik naar de thuiswedstrijden van FC Twente.

Om de theorie van de studie in praktijk te kunnen brengen, heb ik gesolliciteerd bij Hendriksen. Hendriksen kende ik hiervoor al doordat mijn vader er klant is. Vanaf 1 november ben ik 1 dag in de week aan het werk bij Hendriksen. Ik ga verschillende werkzaamheden doen, zoals controle, samenstel en fiscaal. Zo zie ik van alle kanten in de accountancy iets en hoop ik een goede keuze te kunnen maken voor een (pre-)master.  Momenteel doe ik werkzaamheden met betrekking tot de interim controle.

Ik heb in het tweede leerjaar stage gelopen bij KPMG in Enschede waar ik ook al ervaring en kennis heb opgedaan in de audit. Deze ervaring en kennis hoop ik ook toe te kunnen passen bij Hendriksen. Naast mijn werkzaamheden bij Hendriksen, werk ik nog als administratief medewerkster bij MGI Techniek en in de zomermaanden bij Theehuis De Haarakker als horeca medewerkster.

 

  V.l.n.r. Iris Hunder & Femke Heppenhuis

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.