Nog meer nieuwe gezichten bij Hendriksen, we maken weer even een voorstel rondje!

11 september 2019 | Blog


In de afgelopen periode zijn er weer veel nieuwe collega’s bij Hendriksen begonnen. In dit artikel stellen we ze allemaal aan je voor. In dit artikel stellen we Barbara, Duaa, Yun, Rick & Shyrien aan je voor.

Barbara Breukers

Mijn naam is  Barbara Breukers – Reijnders en ik ben 40 jaar jong. Sinds 15 jaar woon ik in Hengelo, lekker dichtbij het centrum. Voordat ik naar Hengelo verhuisde heb ik altijd in Losser gewoond.
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, mijn dochter Naomi is 11 jaar en mijn zoon Jaimy is 10 jaar.

Ik vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan met familie/vrienden en eropuit te gaan met het hele gezin. Daar vind ik echt mijn ontspanning in. Ik hou vooral van gezelligheid, als het er niet is dan zorg ik wel dat die er komt.

De afgelopen vier jaar heb ik bij een bedrijf in Haaksbergen de financiële afdeling ondersteund met veel plezier.
Daarvoor heb ik ruim zes jaar gewerkt bij een bedrijf in Ambt Delden, hier was ik verantwoordelijk voor de financiële afdeling. Voordat ik creatief en goed werd met de cijfertjes deed ik dat met bloemen, in Hengelo, Losser en Overdinkel. Sinds 1 juli 2019 ben ik werkzaam bij Hendriksen, bij kantoor Oldenzaal. Uiteraard hoop ik op een mooie langdurige loopbaan bij Hendriksen.
Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin hier en hou van de informele en ongedwongen sfeer die er hangt.

Rick Vossebeld

Hallo iedereen,

Vanaf 1 juli ben ik begonnen bij Hendriksen in Hardenberg. Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Rick Vossebeld, 22 jaar en woon in Hoge Hexel. Hier woon ik met mijn ouders, broer en zusje. Momenteel volg ik de opleiding Accountancy op het Saxion in Enschede. Hier heb ik dit jaar de onderzoeks- en adviesopdracht kunnen afronden. Komend jaar hoop ik de opleiding te kunnen afronden.

In mijn vrije tijd mag ik graag met mijn crossauto bezig zijn waarmee ik enkele keren per jaar meedoe aan de lokale autocrossen.

Ik ben bij Hendriksen gekomen doordat ik hier mijn stage op de vestiging Almelo heb gelopen. Hier heb ik een prettige en leerzame tijd gehad wat heeft meegedragen aan mijn keus voor Hendriksen Accountants en Adviseurs.

De komende tijd kijk ik uit naar de uitdaging om de opgestoken informatie toe te passen en hiermee de klant van dienst te kunnen zijn.

Shyrien van Engelen

Allereerst zal ik me even voorstellen: mijn naam is Shyrien van Engelen – Krabbe (28 jaar), woonachtig in Borne met man en 2 dochters.

Door mijn affiniteit met cijfers ben ik na het middelbare onderwijs een opleiding gaan volgen als administrateur en als bonus opleiding assistent accountant.  Met de diploma’s op zak was het voor mij tijd om het bedrijfsleven in te gaan.

Op naar OAD Reizen. Binnen OAD Reizen heb ik de functie medewerkster grootboek mogen vervullen en veel werk mogen verrichten voor de Globe reisbureaus. Na een periode van 3 jaar werkzaam te zijn geweest bij OAD Reizen werden ze getroffen door een faillissement.

Na het faillissement van OAD Reizen ben ik gaan werken als junior assistent accountant bij Havas Finance en Control. Binnen Havas Finance en Control heb ik veel mogen leren over het tot stand komen van een jaarrekening alsmede de fiscale aangiften en andere aspecten. En zo door mogen groeien tot senior assistent accountant.

Op enig moment werd ik benaderd door Hendriksen Accountants en Adviseurs of ik mijn carrière niet voort wou zetten binnen hun organisatie. Na wikken en wegen zijn we de gesprekken aangegaan en het puzzeltje was voor mij compleet en heb ik na 5,5 jaar afscheid genomen van Havas Finance en Control.

Per 1 juli ben ik binnen Hendriksen Accountants en Adviseurs begonnen als zelfstandig assistent accountant en werk ik hier inmiddels al ruim 2 maand met veel plezier.

Duaa Isho

Mijn naam is Duaa Isho. Ik woon in Vriezenveen en kom oorspronkelijk uit Irak. Sinds mijn vijfde was ik altijd bezig met cijfers en rekende graag in mijn vrije tijd. Niet verrassend dus dat rekenen en wiskunde mijn favoriete vakken op de basisschool en de middelbare school waren. Daarom heb ik besloten om een beroep te kiezen waar veel cijfers in terugkomen.

In 2012 ben ik afgestuurd voor de hbo opleiding Bedrijfskunde Management, Economie en Recht aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Tijdens deze studie heb ik stage gelopen bij Willems Accountants & Adviseurs te Almelo. Hier is mijn liefde voor het vak accountancy ontstaan. Vervolgens heb ik naast mijn werk bij Administratie.net B.V. de opleiding Schakeltraject Accountancy & Controlling aan de Nyenrode Business Universiteit gevolgd.

Per 1 juli 2019 ben ik als Junior Assistent Accountant aan de slag bij Hendriksen Accountants en Adviseurs te Almelo. Hier hoop ik mij verder te ontwikkelen door de kennis van mijn ervaren collega’s en door het volgen van cursussen en opleidingen.

Yun Chen

Mijn naam is Yun Chen, 30 jaar. Ik ben vanaf 1 juli 2019 bij Hendriksen Rijssen in dienst gekomen. Mijn functie is gevorderd assistent accountant. Ik ben doorverwezen door de vriend die bij Hendriksen werkt. Vooral de vele doorgroeimogelijkheden en de gezellige sfeer zijn reden die mij aanspraken om de overstap naar Hendriksen te maken.

Ik ben een echte horeca specialist en heb meer dan 10 jaar in de horeca gewerkt. Door deze ervaring heb ik veel kennis in huis als het gaat om het hebben van een horeca-onderneming, het bijhouden van de boekhouding wanneer je bijvoorbeeld veel met oproepkrachten werkt en flexibele uren. Ik verdiep mij daarnaast veel in alle wet- en regelgevingen waar horeca-ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Mochten de klanten vragen over horecazaken hebben, dan ben ik in staat hen optimaal te adviseren. Naast Nederlandse ondernemers ben ik ook in staat om met Chinese klanten te communiceren. Binnen Hendriksen hebben we horeca-ondernemingen die gerund worden door mensen met een Chinese achtergrond. Ik ben in staat om met hen in het Chinees te communiceren zowel sprekend als schrijvend. Dit maakt de communicatie met deze mensen een stuk efficiënter en handiger voor de ondernemer.

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.