Onze vestiging in Enschede heeft een nieuwe collega: Mick Lutterop

10 februari 2020 | Blog


Ik ben Mick Lutterop (25) en woon in Oldenzaal met mijn ouders, twee jongere zusjes en onze hond. Ik ben op 2 januari van dit jaar begonnen als assistent accountant in Enschede. In augustus heb ik mijn opleiding Bedrijfseconomie (BE) afgerond aan het Saxion en dit is mijn eerste baan. Mijn studieloopbaan begon op de havo. Na de havo begon ik aan de opleiding BE, maar dit bleek nog een stap te hoog voor mijn 17-jarige zelf. Destijds ben ik na een halfjaar gestopt, waarna ik de opleiding Bedrijfsadministratie op mbo-niveau 4 versneld in 1 jaar heb afgerond. Toen ik met die ervaring terugkeerde op het HBO heb ik de opleiding BE met succes afgerond.

In het dagelijks leven ben ik fanatiek bezig met sport. Ik ben een voetbalfan, dit voetbalseizoen is het  11e seizoen dat ik seizoenkaarthouder van FC Twente ben. Ik heb 10 jaar lang gevoetbald, maar hier ben ik vorig jaar mee gestopt vanwege het uit elkaar vallen van mijn vriendenteam. Momenteel ga ik veel naar de sportschool, waar ik de sport gewichtheffen beoefen.
Daarnaast ben ik ook graag met vrienden in het café te vinden met een speciaalbiertje, luister ik veel muziek, met name rock- en bluesmuziek uit de 80’s en 90’s, en speel ik in het weekend computergames met mijn vriendengroep.

Ik zou mijzelf omschrijven als een rustig persoon, ik ben vriendelijk en geduldig en meestal goedgehumeurd. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met al mijn collega’s bij Hendriksen en hoop mij de komende jaren te ontwikkelen als young professional!

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.