Chinese horeca- en retailondernemers

Welkom op deze pagina op maat gemaakt voor jou als Chinese horeca- en retailondernemer. Hendriksen vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij ons. We hopen dan ook dat ook jij als ondernemer je goed voelt bij Hendriksen en dat we samen een samenwerking aan kunnen gaan. 

Hendriksen heeft al ruim 60 jaar ervaring in de Chinese horeca- en recreatiebranche. Bij ons ben je zeker van kennis, ervaring en vertrouwen.


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Goed om te weten

Academische achtergrond van onze specialisten: de minimale academische achtergrond van onze adviseurs is een Bachelor of Universitair.
Ervaring: Hendriksen heeft al ruim 60 jaar ervaring op het gebied van accountancy. Onze specialisten zijn ervaren en goed opgeleid om ook jou te kunnen adviseren;
Professionaliteit: accountants hebben ongeveer 40 uur training per jaar om de kennis up-to-date te houden;
Gedragscode: Onze adviseurs voldoen aan strenge wet- en regelgevingen. zij zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en kunnen specialisten inschakelen waar nodig (denk hierbij aan juristen, fiscalisten en corporate finance specialisten).

Over Hendriksen

Hendriksen is een familiebedrijf. En al dragen niet alle medewerkers onze achternaam, ze voelen zich stuk voor stuk onderdeel van de ondernemende familie. Een familiebedrijf brengt eigen normen en waarden met zich mee. Zoals afspraken nakomen, oprechte betrokkenheid, gemoedelijkheid en korte lijnen. Tegelijkertijd zijn we een echte ondernemersfamilie. We zien kansen, schatten risico’s in, houden elkaar scherp en inspireren. Vanuit die basis dragen we bij aan het succes van jouw organisatie.

Onze diensten

Contact gegevens

Als je geïnteresseerd bent in onze dienstverlening of ons bedrijf, laat dan hieronder je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.