Als ondernemer kun je verschillende uitgangspunten hebben om middels bedrijfsfinancieringen kapitaal te verwerven. Mogelijk heb je kapitaal nodig voor het opschalen van je productie, of wellicht om nieuwe producten te ontwikkelen. Een bedrijfsfinanciering kan ook een oplossing bieden als het gaat om het dekken van operationele kosten, bijvoorbeeld voor bedrijven die vaak te maken hebben met uitgestelde betalingen. Wat jouw uitgangspunt ook is, onze adviseurs begeleiden je door het proces en helpen jou de beste financiering voor jouw bedrijf te vinden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Doe hier direct jouw financieringscheck

 

Alles wat je moet weten

In de zoektocht naar de juiste bedrijfsfinanciering, brengen we allereerst in kaart wat jouw behoeften zijn. Hoeveel kapitaal heb je nodig? En waar ga je het voor gebruiken?

Vervolgens bepaal je welke type bedrijfsfinanciering het beste bij jou past. Wil je jouw kapitaal bijvoorbeeld via crowdfunding realiseren, of liever via een traditionele banklening? Ieder type financiering heeft zijn voor- en nadelen. Onze adviseurs helpen jou de juiste keuzes te maken.

De voorwaarden van de bedrijfsfinanciering kunnen per verstrekker verschillen. Onze adviseurs voorzien je hierin van advies. Ook voeren wij de onderhandelingen met de kapitaalverstrekker zodat jij tegen zo aantrekkelijk mogelijke voorwaarden het benodigde kapitaal kunt verwerven.

WAAROM HENDRIKSEN?

Van het verkoop-klaarmaken van jouw onderneming, tot het zoeken van een koper en het finaliseren van de deal, onze Corporate Finance-adviseurs doorlopen samen met jou alle stappen. Is het nodig om een zijstap te maken? Dan schakelen we onze accountants, jurist of fiscalisten in. Zo begeleidt het dealteam van Hendriksen Corporate Finance bij elke stap in het verkoopproces.

  • We maken jouw onderneming verkoop-klaar, zo ga je optimaal de markt op;
  • We huisvesten alle benodigde expertise onder één dak: overnamespecialisten, juristen, fiscalisten, hr-adviseurs en accountants;
  • We begeleiden van het eerste idee tot de definitieve handtekening. En ook daarna.

Kom met ons in contact

Onze specialisten helpen graag verder. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met je op.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Vind een vestiging in de buurt

DOE DE FINANCIERINGSCHECK

Ben je op zoek naar een bedrijfsfinanciering? Doe direct de financieringscheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.