Accountant Hengelo


Hendriksen is een hecht familiebedrijf dat is ontstaan vanuit een passie voor ondernemen. Ondernemerschap zit al generaties lang in ons bloed. Wij weten door onze eigen ervaringen wat ondernemers echt nodig hebben. Dus ben jij op zoek naar een Accountant Hengelo? Bezoek dan eens ons accountantskantoor in Enschede. Wij zitten graag dicht bij de lokale ondernemers, daarom hebben wij in Twente meerdere vestigingen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies. Onze missie is klanten inspireren en motiveren door kennis te delen en verder te kijken dan de cijfers die op je jaarrekening te zien zijn.

Rendementsscan aanvragen

Denkt jouw accountant wel strategisch mee?

De jaarrekening was vroeger het ‘basisproduct’ van de accountant. Uiteraard verzorgen wij het samenstellen, beoordelen en controleren van de jaarrekeningen nog steeds graag. Veel belangrijker vinden wij het om je aan de hand van actuele cijfers te wijzen op trends en ontwikkelingen binnen jouw organisatie waar je iets mee kunt. Deze informatie levert jou direct meer rendement op. Heb jij daarom een Accountant Hengelo nodig die je echt verder kan helpen? Wij hebben veel ervaren geregistreerde AA-Accountants binnen Hendriksen die je kunnen voorzien van alle nodige informatie en passend advies voor jouw onderneming.

Inspireren en kennis delen

Door inspiratie en nieuwe kennis komen doelen binnen handbereik. Je persoonlijk adviseur volgt jouw branche op de voet. Hij of zij begrijpt waar je behoeftes liggen en weet hoe je deze kunt vervullen. Wij spreken je daarom graag meerdere keren per jaar om actuele ontwikkelingen en tips met je door te nemen. Wij coachen je als het ware gedurende het gehele jaar. Stellen de juiste (kritische) vragen en brengen je in contact met interessante partijen uit ons netwerk. Wij verwachten veel van onze adviseurs. Intern houden we elkaar scherp zodat wij dit ook naar onze ondernemers kunnen zijn. We brengen ondernemers in contact met onze waardevolle partners. Hierbij kun je denken aan Höge & Berghaus, om zo ook ondernemers die wonen- en/of werken in Duitsland van het meest rendabele advies te voorzien.

Adviesgesprek aanvragen

Accountant Enschede, Accountantskantoor Enschede, Accountant Haaksbergen, Accountant Hengelo

A. (Arjan) Winkelman AA

Kantoorleider