Belastingadviseur Enschede


Belastingen zijn nu eenmaal een gegeven in het leven van jou als ondernemer. Maar door op de juiste wijze de financiële regels toe te passen, maak je de weg vrij voor meer rendement. Zoek jij daarom een Belastingadviseur Enschede? Je krijgt bij Hendriksen een specialist in fiscale zaken die je persoonlijk en met actuele kennis adviseert. Zo wijzen wij je op handige belastingfaciliteiten die zinvol zijn in jouw situatie. Ook verzorgen wij je de belastingaangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, schenk– en erfbelasting en meer. Uiteraard weten onze fiscale adviseurs alles over herstructurering, pensioen en bedrijfsopvolging. Zo werken we samen aan een gezonde, succesvolle onderneming. Nu en in de toekomst.

Rendementsscan aanvragen

Aangifte inkomstenbelasting (particulieren)

Ieder jaar is het weer worstelen met de aangifte inkomstenbelasting. Ondanks dat de aangifte voor een deel vooraf is ingevuld, blijft het lastig. Geen paniek! Wij helpen je graag en regelen je aangiftes van A tot Z.

Download hier de checklist om goed voorbereid met ons in gesprek te gaan.

Checklist IB 2017

Estate planning

Weet je eigenlijk wel zeker dat je het door jouw opgebouwde vermogen zo voordelig mogelijk overdraagt aan jouw erfgenamen? Wij brengen jouw situatie in kaart en optimaliseren jouw huwelijkse voorwaarden en testament.
Wat jouw wensen ook zijn, samen met jou zorgen wij voor een gestructureerd en fiscaal optimaal toekomstplan.

Hendriksen Duitsland Desk

Wat kan onze Duitsland Desk voor jou betekenen?

Het grensoverschrijdend ondernemen blijkt niet eenvoudig ondanks het vrije verkeer van personen, goederen, diensten en kapitaal binnen de Europese Unie. Er bestaan behoorlijk grote verschillen tussen Duitsland en Nederland op gebied van juridische en fiscale regelgeving.

Daarnaast kent Duitsland voor buitenlandse ondernemers specifieke vergunningsregels. Bij overtreding hiervan volgens hoge boetes. Deze kunnen vrij eenvoudig worden voorkomen.

Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Hoge & Berghaus te Ahaus. Dit houdt o.a. in dat er periodiek een medewerker van Hoge & Berghaus op onze vestiging in Enschede aanwezig zal zijn evenals een collega van ons in Ahaus.

De Hendriksen Duitsland Desk kent de wetgeving en adviseert ondernemers aan beide zijden van de Nederlands-Duitse grens.

Onze diensten:

Adviesgesprek aanvragen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

mr. H.J.C. (Dick) de Ruiter

Belastingadviseur

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur

L.I. (Ingrid) Kremers RB

Belastingadviseur

mr. M.H. (Marko) Wiggers

Belastingadviseur