Salarisadministratie en personeelsadvies


Salarisadministratie, loonstroken, arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden, werkkostenregeling. Dit zijn zomaar een aantal onderwerpen waarmee je als ondernemer in aanraking komt als je personeel in dienst hebt. Jij verwacht wat van je personeel, jouw personeel verwacht van jou dat jij dit goed geregeld hebt.

Adviesgesprek aanvragen

Salarisadministratie

Periodiek verwerken wij de salarissen van duizenden personeelsleden. De salarisstrookjes moeten 100% goed zijn. Net zo belangrijk vinden wij dat je optimaal gebruik maakt van subsidiemogelijkheden en premievoordelen (kortingen en vrijstellingen). Die toegevoegde waarde mag je van ons verwachten. De standaard verwerking brengen we je heel transparant in rekening tegen vaste bedragen per medewerker.

Wij gebruiken ook hier online software waar wij, als jij dat wilt, samen het personeelsdossier vullen en actueel houden.

HR advies

Naast een goede salarisadministratie is het belangrijk aandacht te hebben voor je personeel. Halen ze het optimale uit zichzelf, blijven ze goed gemotiveerd? Goede prestaties zorgen immers voor een beter rendement van je organisatie.
Wij voeren graag een HR scan uit om te beoordelen of er verbeteringen wenselijk zijn. Zo kijken wij dan bijvoorbeeld naar toegepaste HR instrumenten, arbeidsovereenkomsten, personeelshandboek, studie overeenkomsten, personeelsdossier en hun inhoud, etc.
Uiteraard kunnen wij één van onze HR medewerkers voor een bepaald aantal uren detacheren.

Instructiefilmpje Nmbrs – Introductie

Instructiefilmpje Nmbrs – Tutorial Bedrijven

Instructiefilmpje Nmbrs – Tutorial Medewerkers

Meer weten? Neem contact op met Frank Brummelhuis om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

F.F.A. (Frank) Brummelhuis

Manager Salaris en HR Advies