Hendriksen Bedrijfsfinanciering

Minder zorgen en een aanzienlijk hogere kans op een succesvolle financiering. Dat klinkt als muziek in de oren toch? Doorloop de noodzakelijke stappen in het krijgen van een zakelijke lening waarbij Hendriksen Bedrijfsfinancieringen je helpt. We zien dat het financieringslandschap complexer is geworden voor de ondernemer. Banken stellen strengere eisen voor een zakelijke lening waardoor er alternatieven zijn ontstaan. Voor een financieringsaanvraag krijg je als ondernemer te maken met meerdere financieringspartijen die ieder hun eigen voorwaarden hanteren. Hoe beter je voorbereid bent met behulp van een ervaringsdeskundige, des te groter de slagingskans. Daarom zijn wij de essentiƫle schakel tussen jou en de financier!


Bedrijfsfinanciering Scan

Bedrijfsfinanciering op maat

Of het nu is voor nieuwe voorraad, een machine of een marketingcampagne: als het gaat om het krijgen van een zakelijke lening is er veel mogelijk. Zoveel zelfs dat jij je vast wel eens overweldigd hebt gevoeld tussen alle opties op het gebied van bedrijfsfinanciering. Onze experts staan voor je klaar om jou te adviseren over alle financieringsmogelijkheden. Daarnaast zorgen zij voor een aanzienlijk hogere slagingskans om een financiering rond te krijgen. Wist je namelijk dat meer dan 30% van alle financieringsaanvragen voor zakelijke leningen mislukt zonder tussenkomst van een expert? Alle tijd, geld en energie die je steekt in het verzamelen van informatie die financiers nodig hebben, het opstellen van een plan om je financiering terug te verdienen en het benaderen van verschillende financiers is dan allemaal voor niets geweest. Bespaar je deze tijd en moeite en laat je in dit proces adviseren en ondersteunen door een expert van Hendriksen Bedrijfsfinancieringen.

Een zakelijke lening aanvragen

Onze experts hebben een groot netwerk van financieringspartijen en zoeken secuur uit welke partijen aansluiten bij jouw behoefte. Daarnaast weten ze wat iedere partij nodig heeft om de financiering rond te krijgen. Dit scheelt jou veel uitzoekwerk en hierdoor werken jullie samen gericht naar een succesvolle financiering voor jouw investering of innovatie-idee.

Persoonlijke begeleiding bij een bedrijfsfinanciering

Gedurende het bedrijfsfinancieringsproces heb je wekelijks contact met je adviseur. Heb je tussendoor vragen? Ook geen probleem, want een simpel belletje met je adviseur heldert vaak al het nodige op. Met een duidelijk plan van aanpak en een planning weet jij waar je aan toe bent en welke input van jou verwacht wordt. Omdat je zo intensief contact hebt met je adviseur, is een persoonlijke klik erg belangrijk. Bovendien is de informatie die je deelt vertrouwelijk en van grote waarde. Of het nu gaat om een grote of een kleinere zakelijke lening, wij hechten enorm veel waarde aan discretie en persoonlijk contact. Dit mag je dan ook altijd van ons verwachten.

Doe de gratis Bedrijfsfinanciering Scan

Bedrijfsfinanciering Scan

Heb jij een financieringsvraagstuk of heb je een zakelijke lening nodig? Mail Cor Jan Verkerk via c.j.verkerk@hendriksen.nl en krijg meer informatie over Hendriksen Bedrijfsfinancieringen en hoe we jou in jouw situatie ondersteunen.

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Adviseur Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief