HR-Advies

Loop jij ook tegen vraagstukken aan als: “Hoe verlaag ik het verzuimpercentage in mijn bedrijf?”, “Hoe kom ik aan de juiste medewerkers?’’ of “Hoe stel ik functieprofielen op?”. De salaris- en HR-specialisten van Hendriksen voorzien jou van advies op maat op het gebied van personeelszaken.


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

HR-diensten

HR-adviseur inhuren

Heb je te maken met een tijdelijk personeelstekort op de HR-afdeling, bijvoorbeeld door zwangerschap, ziekte of gewoon door drukke tijden? Dan is het fijn dat je snel iemand tijdelijk in dienst kunt nemen die veel ervaring heeft, op korte termijn beschikbaar is en natuurlijk snel wegwijs wordt binnen je organisatie. Heb jij deze behoefte? Dan hebben wij de HR-adviseur in huis die je tijdelijk kunt inhuren, zodat je deze personeelstekorten snel en effectief opvult. Maar ook zonder een personeelstekort, maar met behoefte aan tijdelijke ondersteuning op jouw HR-afdeling helpen wij je.

Heb je interesse? Neem dan contact op met onze HR en Salaris Manager Frank Brummelhuis door te bellen naar 0546 – 53 55 00 of te mailen naar f.brummelhuis@hendriksen.nl.

Doe de gratis HR-scan

De HR-scan geeft in één oogopslag weer welke aspecten van jouw HR-beleid meer aandacht behoeven en waar in de organisatie juist de kracht zit. Denk aan je verzuimbeleid, werving en selectie en je salarisstructuur. De uitkomst van de HR-scan is de basis voor een optimale uitvoering van een effectief HR-beleid, waarbij jouw HR-adviseur van Hendriksen je uitstekend kan ondersteunen en adviseren.

Wil je jouw onderneming en HR-beleid eens kritisch onder de loep nemen? Wil je jouw onderneming naar een hoger niveau tillen en meer structuur aanbrengen in je personeelsbeleid? Vraag dan nu een HR-scan aan en check of jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

HR-SCAN AANVRAGEN

E.C.G. (Edwin) Gasthuis RPP

Specialist Salaris & HR Advies.

J.A. (Janny) Scheurink RPP

Salarisadviseur

A. (Ard) de Groot

Salarisadviseur

J. (John) Moes

Salarisadviseur

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief