Dit jaar hebben we 140.000 euro aan subsidie opgehaald voor onze klanten.

17 december 2018 | Algemeen


Wij maken ons hard voor de ondernemers die wij mogen helpen en ontzorgen. Kijken waar mogelijkheden liggen en waar ondernemers meer rendement uit kunnen halen. Dit doen we door verder te kijken dan de cijfers die op de jaarrekening te zien zijn. Onze adviseurs stoppen elk jaar veel energie in het inventariseren van de mogelijkheden voor ondernemers om subsidies te ontvangen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig resultaat voor onze klanten het afgelopen jaar. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft ons laten weten dat al onze subsidie aanvragen voor de subsidieregeling praktijkleer zijn gegrond geweest dit jaar en dat we hiermee in totaal 140.000 euro hebben weten op te halen voor deze klanten. Subsidies waar zij recht op hebben, maar die door ondernemers vaak niet wordt opgemerkt.

Een prachtig resultaat, aldus Ard de Groot. Hij heeft het afgelopen jaar alle subsidie aanvragen begeleid en is vooral blij dat de inspanningen zich terugbetalen voor de klant.

Benut jij al je subsidiemogelijkheden? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en ontdek hoe wij je kunnen helpen om gebruik te maken van al je subsidiemogelijkheden.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

 

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief