Maak kennis met deneco: grenzeloos belasting- en ondernemersadvies

10 januari 2023 | Kantoornieuws


Na een jarenlange samenwerking tussen Hendriksen Accountants en Adviseurs en Hoge & Berghaus Steuerberatungsgesellschaft, zetten wij die samenwerking verder voort onder een nieuwe naam: deneco! Onder de vlag van deneco bieden wij gezamenlijk belasting- en bedrijfsadvies op maat aan ondernemers die zowel in Nederland als in Duitsland zakendoen. Hierin zijn we uniek in de regio, maar wat levert jou dat op?

Meer gemak.

Als ondernemer die zowel in Nederland als in Duitsland actief is, heb je behoefte aan één adviseur die weet wat er aan beide kanten van de grens speelt – één aanspreekpunt waar je terecht kunt met alle vragen. Dat gemak vind je bij deneco.

Meer rendement.

Welke Duitse rechtsvorm kies ik? Zet ik mijn auto in Nederland of Duitsland op de zaak? In Duitsland is de regelgeving vaak nét anders dan in Nederland. Dat heeft ook zo zijn voordelen. deneco zorgt ervoor dat je die voordelen optimaal benut.

Minder kosten.

Eén aanspreekpunt voor jouw Nederlandse en Duitse ondernemers-vragen. Dat is efficiënter, dat geeft gemak, maar het scheelt ook in de kosten. Door onze korte lijnen kunnen we méér doen in minder tijd. Dat zie je terug op de factuur.

Meer weten over deneco?

Of wil je kosteloos een kennismakingsgesprek plannen met onze adviseurs? Ga naar www.deneco.nl.

 

Maak jij al gebruik van de gezamenlijke dienstverlening van Hendriksen en Hoge & Berghaus?

Dan verandert er voor jou weinig. Jouw contacten bij zowel Hendriksen als Hoge & Berghaus blijven gelijk, evenals de facturatiegegevens. Heb je vragen over de samenwerking? Neem dan gerust contact op met jouw adviseur of bel 0546 – 62 99 35. 

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.