Nieuwe boekhoudkoppeling Rabobank

6 juli 2022 | Geen categorie


Ben je klant bij Rabobank? Dan heb je in de afgelopen periode wellicht informatie ontvangen van Rabobank over de nieuwe boekhoudkoppeling: de huidige koppeling tussen de Rabobank en je boekhoudpakket vervalt per 1 augustus 2022 en moet door jou – de rekeninghouder – worden vernieuwd. Dit omdat Rabobank een nieuwe koppeling heeft gelanceerd.

 

Vernieuw de koppeling met Rabobank

In de meeste gevallen staat de koppeling al voor je klaar en is dit vrij gemakkelijk vanuit jouw boekhoudpakket te regelen. Ieder boekhoudpakket heeft een instructie geschreven hoe je dit voor elkaar krijgt:

 

Heb je vragen over de koppeling?

We begrijpen dat de situatie voor onduidelijkheid kan zorgen en dat je vragen hebt over de nieuwe koppeling. Waar wij kunnen helpen, doen we dat graag. Je kunt bellen met 0546 – 62 99 00, onze medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Heb je (ook) rekeningen bij een andere Nederlandse bank?

De nieuwe bankkoppeling zal ook door andere Nederlandse banken worden ingevoerd, maar is op moment van schrijven nog niet van toepassing. We informeren je zo snel mogelijk wanneer er ontwikkelingen zijn over de koppelingen met andere banken.

 

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.