Vestiging Rijssen


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen. Dat is een bewuste keuze. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij onze klanten. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder. Ben jij opzoek naar een accountant in Rijssen? Met onze vestiging in Rijssen zitten wij altijd dichtbij en kun je bij ons binnenstappen wanneer jij dit wilt. Heb je een dringende vraag? Jouw persoonlijke adviseur is bereikbaar voor al je vragen.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Rijssen

Bezoekadres:
Karel Doormanstraat 2
7461 ER RIJSSEN
Postadres:
Postbus 85
7460 AB RIJSSEN
Telefoon: 0548 – 53 50 00 E-mail: info@hendriksen.nl

 

Benut jij wel al je kansen?

Bij Hendriksen verkopen we geen jaarrekeningen, wij geven je nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij zijn een hecht familiebedrijf en we vinden het belangrijk dat ondernemers worden geïnformeerd zodat zij tijdig kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt. Heb jij daarom een Accountant Rijssen nodig die je echt verder helpt en strategisch meedenkt? Kies er dan voor om met een accountant in zee te gaan die gespecialiseerd is in jouw branche en geeft om jou als ondernemer en je onderneming. Wij hebben veel ervaren geregistreerde AA-Accountants binnen Hendriksen die je kunnen voorzien van alle nodige informatie en passend advies voor jouw onderneming. Loop gerust eens binnen in één van onze vestigingen of maak een afspraak via de onderstaande knop.

Inspireren en kennis delen

Het delen van kennis en het inspireren van anderen is onze passie. Wij volgen ontwikkelingen binnen jouw branche op de voet houden al het laatste nieuws in de gaten. Wij zijn ondernemers in hart en nieren en begrijpen onze klanten als geen ander. Meerdere keren per jaar spreken we graag af met je om actuele ontwikkelingen te analyseren en adviezen met je door te nemen. Door het hele jaar heen is je persoonlijke adviseur altijd bereikbaar voor vragen en advies. We proberen je veel (kritische) vragen te stellen en brengen je graag in contact met professionals uit ons eigen netwerk. Wij hebben namelijk naast onze eigen kennis bijvoorbeeld ook een aantal strategische partners zoals Höge & Berghaus. Zo willen we ondernemers die wonen- en/of werken in Duitsland ook van het meest rendabele advies te voorzien.

✅ Altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

In Rijssen aan de Karel Doormanstraat is één van de 7 vestiging van Hendriksen te vinden. Net gerenoveerd en daarmee weer helemaal van deze tijd qua uistraling. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Rijssen. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate finance, accountancy, financieringen, belastingadvies, juridisch advies, familieadvies, (internationaal) ondernemen, personeels– en subsidieadvies.

Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Niet alleen de buitenkant heeft een nieuwe look gekregen, ook de binnenkant. Wil je zien hoe dit eruit ziet? Bekijk hier >>Meer foto’s<< van ons pand in Rijssen.

Adviesgesprek aanvragen

Contactpersonen

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersonen op de vestiging Rijssen.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

H. (Henry) Horstman AA

Kantoorleider

J.W. (Wim) Lohuis

Adviseur MKB

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief