Vestiging Almelo


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen. Dat is een bewuste keuze. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij onze klanten. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Almelo

Bezoekadres:
Zeearend 12
7609 PT ALMELO
Postadres:
Postbus 73
7600 AB ALMELO
Telefoon: 0546 – 53 55 00 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

Ook in Almelo hebben wij een kantoor. Deze staat op het bedrijventerrein dicht bij het ZGT, hij is vanaf de straat al te zien en daardoor niet te missen. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Almelo. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate finance, accountancy, financieringen, belastingadvies, juridisch advies, familieadvies, (internationaal) ondernemen, personeels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersonen

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersonen op de vestiging Almelo.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

J. (Jan) Gerritsen Mulkes AA/RB

Kantoorleider

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief