Vestiging Enschede


Een jaarrekening opstellen kan iedere accountant. Het geven van strategisch advies met praktische handvatten is wat ons onderscheidt. Laat je boekhouding dan doen door een accountant Enschede die weet wat jij nodig hebt. Wij weten door onze eigen ervaringen wat ondernemers nodig hebben en we houden het graag laagdrempelig. Ons kantoor is altijd dicht bij lokale ondernemers. Ons doel is klanten inspireren en motiveren door kennis te delen en verder te kijken dan de cijfers die op je jaarrekening te zien zijn.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Enschede

Bezoekadres:
Auke Vleerstraat 8
7521 PG ENSCHEDE
Postadres:
Postbus 40011
7504 RA ENSCHEDE
Telefoon: 053 – 431 2423 E-mail: info@hendriksen.nl

 

JIJ MAG MEER VERWACHTEN VAN JE ACCOUNTANT

De jaarrekening was vroeger het ‘basisproduct’ van de accountant. Uiteraard verzorgen wij het samenstellen, beoordelen en controleren van de jaarrekeningen nog steeds graag. Veel belangrijker vinden wij het om je aan de hand van actuele cijfers te wijzen op trends en ontwikkelingen binnen jouw organisatie waar je iets mee kunt. Deze informatie levert jou direct meer rendement op. Heb jij daarom een Accountant Enschede nodig die je echt verder kan helpen? Wij hebben veel ervaren geregistreerde AA-Accountants binnen Hendriksen die je kunnen voorzien van alle nodige informatie en passend advies voor jouw onderneming.

INSPIREREN EN KENNIS DELEN

Door inspiratie en nieuwe kennis komen doelen ineens binnen handbereik. Onze adviseurs volgen jouw branche op de voet en begrijpen jouw wereld als geen ander. Wij spreken je daarom graag meerdere keren per jaar om actuele ontwikkelingen en tips met je door te nemen. Wij coachen je als het ware gedurende het gehele jaar. Stellen de juiste (kritische) vragen en brengen je in contact met interessante partijen uit ons netwerk. 100% klanttevredenheid is wat wij nastreven. Hierbij hoort ‘elkaar scherp houden’ en ‘kennisdeling‘. Naast onze eigen kennis hebben wij ook een aantal strategische partners zoals Höge & Berghaus om ook ondernemers die wonen- en/of werken in Duitsland van het meest rendabele advies te voorzien.

 

✅ Hendriksen is altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak waardoor wij je altijd kunnen helpen

✅ Voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig

 

In Enschede vind je één van onze 7 vestigingen. Het kantoor vind je op het Kennispark waardoor we hier vaak in aanraking komen met ondernemers en start-ups. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Enschede. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate finance, accountancy, financieringen, belastingadvies, juridisch advies, familieadvies, (internationaal) ondernemen, personeels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersoon

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersoon op de vestiging Enschede.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

A. (Arjan) Winkelman AA

Kantoorleider

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief