Vestiging Enschede


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen. Dat is een bewuste keuze. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij onze klanten. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Enschede

Bezoekadres:
Auke Vleerstraat 8
7521 PG ENSCHEDE
Postadres:
Postbus 40011
7504 RA ENSCHEDE
Telefoon: 053 – 431 2423 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

In Enschede vind je één van onze 7 vestigingen. Het kantoor vind je op het Kennispark waardoor we hier vaak in aanraking komen met ondernemers en start-ups. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Enschede. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate finance, accountancy, financieringen, belastingadvies, juridisch advies, familieadvies, (internationaal) ondernemen, personeels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersoon

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersoon op de vestiging Enschede.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

A. (Arjan) Winkelman AA

Kantoorleider

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief