Vestiging Hardenberg


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen. Dat is een bewuste keuze. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij onze klanten. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Hardenberg

Bezoekadres:
Koningsspil 32
7773 NK Hardenberg
Postadres:
Koningsspil 32
7773 NK Hardenberg
Telefoon: 0523 – 27 06 48 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

In Hardenberg staat ons moderne kantoor aan de Koningsspil. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Tubbergen. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate financeaccountancyfinancieringenbelastingadviesjuridisch adviesfamilieadvies(internationaal) ondernemenpersoneels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersoon

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersoon op de vestiging Hardenberg.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

H. (Henrik) Bril AA/RB

Kantoorleider

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief