Vestiging Rijssen


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen. Dat is een bewuste keuze. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij onze klanten. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Rijssen

Bezoekadres:
Karel Doormanstraat 2
7461 ER RIJSSEN
Postadres:
Postbus 85
7460 AB RIJSSEN
Telefoon: 0548 – 53 50 00 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

In Rijssen aan de Karel Doormanstraat is één van de 7 vestiging van Hendriksen te vinden. Net gerenoveerd en daarmee weer helemaal van deze tijd qua uistraling. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Rijssen. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate finance, accountancy, financieringen, belastingadvies, juridisch advies, familieadvies, (internationaal) ondernemen, personeels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Niet alleen de buitenkant heeft een nieuwe look gekregen, ook de binnenkant. Wil je zien hoe dit eruit ziet? Bekijk hier >>Meer foto’s<< van ons pand in Rijssen.

Contactpersonen

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersonen op de vestiging Rijssen.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

H. (Henry) Horstman AA

Kantoorleider

J.W. (Wim) Lohuis

Adviseur MKB

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief