Vestiging Tubbergen


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen. Dat is een bewuste keuze. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij onze klanten. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder. Ben jij opzoek naar een accountant in Tubbergen? Met onze vestiging in Tubbergen zitten wij altijd dichtbij en kun je bij ons binnenstappen wanneer jij dit wilt. Heb je een dringende vraag? Jouw persoonlijke adviseur is bereikbaar voor al je vragen.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Tubbergen

Bezoekadres:
Haarweg 3
7651 KE TUBBERGEN
Postadres:
Postbus 3
7650 AA TUBBERGEN
Telefoon: 0546 – 62 99 00 E-mail: info@hendriksen.nl

 

WIJ ZIJN JOUW STRATEGISCHE BUSINESS PARTNER

Wij focussen ons op de strategische kant van de accountancy. Vroeger waren de jaarrekeningen de belangrijkste producten. Wij focussen ons juist op het advies wat voortkomt uit deze cijfers. Onze gespecialiseerde professionals proberen het maximale te halen uit je onderneming. Cijfers draaien we naar bruikbare adviezen om je onderneming te laten groeien. We kijken hierbij naar markttrends en ontwikkelingen in jouw branche. Wij zijn een hecht familiebedrijf en we vinden het belangrijk dat ondernemers worden geïnformeerd zodat zij tijdig kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt. Heb jij daarom een Accountant Tubbergen nodig die je echt verder helpt? Kies er dan voor om met een accountant in zee te gaan die gespecialiseerd is in jouw branche en geeft om jou als ondernemer en je onderneming. Wij hebben veel ervaren geregistreerde AA-Accountants binnen Hendriksen die je kunnen voorzien van alle nodige informatie en passend advies voor jouw onderneming.

INSPIREREN EN KENNIS DELEN

Het delen van kennis en het inspireren van anderen is al jaren lang onze passie. Wij volgen jouw branche elke dag en houden het laatste nieuws voor je in de gaten. Door onze interesse in de ondernemingen van onze klanten begrijpen wij hen als geen ander. Meerdere keren per jaar spreken we graag af met je om actuele ontwikkelingen te analyseren en adviezen met je door te nemen. Door het hele jaar heen is je persoonlijke adviseur als een strategische coach voor je. We proberen je veel (kritische) vragen te stellen en brengen je graag in contact met professionals uit ons eigen netwerk. Wij hebben namelijk naast onze eigen kennis bijvoorbeeld ook een aantal strategische partners zoals Höge & Berghaus. Zo willen we ondernemers die wonen- en/of werken in Duitsland ook van het meest rendabele advies te voorzien.

✅ Hendriksen is altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak waardoor wij je altijd kunnen helpen

✅ Voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig

 

 

In Tubbergen staat ons hoofdkantoor. Aan de rand van Tubbergen is ons kantoor niet te missen door zijn strakke en moderne vormgeving. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Tubbergen. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate financeaccountancyfinancieringenbelastingadviesjuridisch adviesfamilieadvies(internationaal) ondernemenpersoneels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersonen

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersonen op de vestiging Tubbergen.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

G.J. (Gerbert-Jan) Hendriksen AA/RB

Directie

L.J.C. (Chris) Rikhof AA

Directie

G. (Gerrit) Hendriksen

Directie

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief