Vestiging Tubbergen


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen. Dat is een bewuste keuze. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij onze klanten. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Tubbergen

Bezoekadres:
Haarweg 3
7651 KE TUBBERGEN
Postadres:
Postbus 3
7650 AA TUBBERGEN
Telefoon: 0546 – 62 99 00 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

In Tubbergen staat ons hoofdkantoor. Aan de rand van Tubbergen is ons kantoor niet te missen door zijn strakke en moderne vormgeving. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Tubbergen. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate finance, accountancy, financieringen, belastingadvies, juridisch advies, familieadvies, (internationaal) ondernemen, personeels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersonen

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersonen op de vestiging Tubbergen.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

G.J. (Gerbert-Jan) Hendriksen AA/RB

Directie

L.J.C. (Chris) Rikhof AA

Directie

G. (Gerrit) Hendriksen

Directie

D. (Daniël) Van Broeck AA

Kantoorleider

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief