Accountant/Adviseur mkb (Enschede)


Wil jij werken in een organisatie met korte lijnen, persoonlijk klantcontact, en veel ontwikkelingsmogelijkheden? Wij geven je de kans om jouw ambities waar te maken bij Hendriksen. Door de uitbreiding van onze klantenportefeuille zijn wij voor onze vestigingen in Enschede op zoek naar een Accountant Adviseur.

We komen graag met jou in gesprek!

DIRECT SOLLICITEREN

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een dynamische en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Er staat een team assistenten voor je klaar om je te ondersteunen en je kunt sparren met collega-accountants.

Functie inhoud

Als Accountant Adviseur ben je een gesprekspartner met een scherp oog voor detail en ben je hoofdzakelijk adviserend en resultaatgericht bezig. Je beschikt over je eigen klantenportefeuille en signaleert adviesmogelijkheden voor je klanten. Je bent een uitstekende sparringspartner voor zowel financiële-, bedrijfskundige- en investeringsvraagstukken. Doordat je nauw contact hebt met je klanten ben je in staat om gepersonaliseerd advies te geven en doelgerichte oplossingen te bieden.

Direct solliciteren!

Ben jij gedreven en werk je graag in een professioneel team binnen een dynamische en informele organisatie en spreekt deze functie je aan? Dan zoeken wij jou!
Voor meer informatie over de vacature en het inzenden van jouw sollicitatie kun je contact opnemen met José Wesselink door te mailen naar j.wesselink@hendriksen.nl of door te bellen naar 06-48529919.

Direct solliciteren

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht.

Jouw profiel

  • Opleiding HBO+/WO, Post-HBO AA;
  • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring als Accountant Adviseur;
  • Je bent professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten en collega’s;
  • Je communiceert professioneel en helder;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren
  • Je bent inventief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld.

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief