Accountant Adviseur


Hendriksen Accountants en Adviseurs is een brede adviesorganisatie met ruim 100 medewerkers verdeeld over 7 vestigingen in Twente. Ondanks dat we een redelijk grote organisatie zijn, houden we van korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer. We houden ons bezig met het ondersteunen van andere ondernemers door niet alleen met de boekhouding te helpen, maar ook door mee te denken hoe ze meer rendement kunnen halen. Als Accountant Adviseur ben je dus een belangrijke schakel om onze klanten te helpen ondernemen, en te helpen groeien want: Ondernemen doe je samen!

DIRECT SOLLICITEREN

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een eigen werkplek voorzien van alles wat jij nodig hebt om je functie goed uit te voeren. Het volgen van cursussen en opleidingen wordt door ons gestimuleerd, zodat jij het maximale uit je carrière kunt halen. Er zijn voldoende mogelijkheden om te sparren met collega-accountants en er staat een team assistenten voor je klaar om je te ondersteunen. Hendriksen is een hecht team; een goede sfeer is voor ons erg belangrijk. Wij doen mee aan sporttoernooien, organiseren bedrijfsuitjes en we hebben natuurlijk ons jaarlijkse personeelsfeest.

Jouw profiel

Je bent een ervaren professional met een sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden. Daarmee weet je anderen te inspireren en motiveren. Hieronder in het kort de gestelde functie-eisen:

  • Opleiding HBO+/WO, Post-HBO AA;
  • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring als accountant adviseur;
  • Je bent professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten en collega’s;
  • Je communiceert professioneel en helder;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Functie inhoud

Als Accountant Adviseur ben je hoofdzakelijk adviserend en resultaatgericht bezig binnen je eigen klantenportefeuille. Jij signaleert adviesmogelijkheden en streeft naar maximaal rendement uit de onderneming van de klant. Op het gebied van financiële en administratief-organisatorische aangelegenheden, waaronder waarderings-, financierings- en investeringsvraagstukken, ben je een goede sparringpartner. Je denkt mee met klanten en probeert ze zoveel mogelijk te ontzorgen zodat zij ongehinderd hun passie kunnen uitvoeren. Klanten ken je door en door en je weet hierdoor gepersonaliseerd advies te geven en doelgerichte oplossingen te bieden.

Direct solliciteren!

Ben jij gedreven en werk je graag in een professioneel team binnen een dynamische en informele organisatie en spreekt de functie je aan? Dan zoeken wij jou! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met José Wesselink, HR-manager, telefoon 0546-629900. Stuur je sollicitatie (CV met motivatie) naar José Wesselink. Direct solliciteren Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht.

J. (José) Wesselink

Senior HR Adviseur

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief