Assistent Accountant


Hendriksen Accountants en Adviseurs is een brede adviesorganisatie met ruim 100 medewerkers verdeeld over 7 vestigingen in Twente. Ondanks dat we een redelijk grote organisatie zijn, houden we van korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer. We houden ons bezig met het ondersteunen van andere ondernemers door niet alleen met de boekhouding te helpen, maar ook door mee te denken hoe ze meer rendement kunnen halen. Als Assistent Accountant ben je dus een belangrijke schakel om onze klanten te helpen ondernemen, en te helpen groeien want: Ondernemen doe je samen!

DIRECT SOLLICITEREN

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een goede werkplek voorzien van alles wat jij nodig hebt om je functie goed uit te voeren. Daarnaast zit je met twee of drie collega’s in één werkruimte, zodat je met elkaar kunt sparren en elkaar kunt ondersteunen waar nodig. Het volgen van cursussen en opleidingen wordt door ons gestimuleerd, zodat jij het maximale uit je carrière kunt halen. Hendriksen is een hecht team; een goede sfeer is voor ons erg belangrijk. Wij doen mee aan sporttoernooien, organiseren bedrijfsuitjes en we hebben natuurlijk ons jaarlijkse personeelsfeest.

Jouw profiel

Je bent een professional met een sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.

Hieronder in het kort de gestelde functie-eisen:

  • Opleiding: HBO-BE/AA/SPD of studerend hiervoor;
  • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring als assistent accountant;
  • Je bent professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten & collega’s;
  • Je hebt een proactieve houding en je weet in te spelen op de behoeftes van klanten;
  • Je communiceert professioneel en helder;
  • Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met automatisering;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Functie inhoud

Als Assistent Accountant ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Jij helpt ondernemers met hun administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van belastingaangiften. Daarnaast zijn we bij Hendriksen uniek in de manier waarop wij onze ondernemers advies geven. Jij kunt als Assistent Accountant een luisterend oor bieden, problemen signaleren en oplossingen zoeken door mee te denken en advies te geven. Hiermee zorg je voor meer resultaten bij je klanten door een resultaatgerichte samenwerking die verder gaat dan de financiële boekhouding.

Direct solliciteren!

Ben jij gedreven en werk je graag in een professioneel team binnen een dynamische en informele organisatie en spreekt de functie je aan? Dan zoeken wij jou!

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met José Wesselink, HR-manager, telefoon 0546-629900.

Stuur je sollicitatie (CV met motivatie) naar José Wesselink.

Direct solliciteren

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht.

J. (José) Wesselink

Senior HR Adviseur

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief