Gevorderd/Zelfstandig Assistent Accountant (Rijssen)


Heb jij een natuurlijk gevoel voor cijfers en zit je vol ambitie? Hendriksen blijft elk jaar groeien als organisatie en daarom zijn wij op zoek naar een Gevorderd/Zelfstandig Assistent Accountant.

We komen graag met je in gesprek!

DIRECT SOLLICITEREN

Wat bieden wij jou?

De inzet van onze collega’s wordt erg gewaardeerd en goed beloond. Je kunt bij Hendriksen rekenen op een marktconform salaris, flexibiliteit in het plannen van je werktijden en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen en/of opleidingen. Wij doen er alles aan zodat jij het maximale uit je carrière kunt halen. Je werkt in een hecht team

Functie inhoud

Als Assistent Accountant heb je een afwisselende functie en ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Jij helpt ondernemers met hun administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van belastingaangiften. Jij kunt als Assistent Accountant een luisterend oor bieden, problemen signaleren en oplossingen zoeken door mee te denken en advies te geven. Hiermee zorg je voor meer resultaten bij je klanten door een resultaatgerichte samenwerking die verder gaat dan de financiële boekhouding.

Direct solliciteren!

Ben jij gedreven en werk je graag in een professioneel team binnen een dynamische en informele organisatie en spreekt deze functie je aan? Dan zoeken wij jou!
Voor meer informatie over de vacature en het inzenden van jouw sollicitatie kun je contact opnemen met José Wesselink door te mailen naar j.wesselink@hendriksen.nl of door te bellen naar 06-48529919.

Direct solliciteren

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht.

Terug naar het overzicht.

Jouw profiel

  • Opleiding: HBO-BE/AA/SPD of studerend hiervoor;
  • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring als assistent accountant;
  • Je bent professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten & collega’s;
  • Je hebt een proactieve houding en je weet in te spelen op de behoeftes van klanten;
  • Je communiceert professioneel en helder;
  • Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met automatisering;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief