Vraag een adviesgesprek aan

Nieuwsgierig wat Hendriksen voor jou kan betekenen? Vul je gegevens in om een adviesgesprek aan te vragen.


Hendriksen Accountants en Adviseurs wil echt van toegevoegde waarde zijn. Daarom doen wij meer dan het samenstellen van de jaarrekening. Voorop staat de vraag hoe jij meer rendement kunt halen uit jouw bedrijf. Of je nu ZZP-er bent of meer dan 100 man personeel aanstuurt. Dus verdiepen wij ons goed in jou als persoon en jouw organisatie. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers in het behalen van hun doelen. Met actuele cijfers, kengetallen, grafisch monitoren, branchevergelijking en vooral VOORUIT kijken zijn wij dagelijks bezig met ondernemers om meer rendement uit hun onderneming te halen.

Waarom een adviesgesprek?

✅ Onze adviesgesprekken leveren in 80% van de gevallen extra geld op voor de ondernemer;

✅ Wij werpen een professionele blik op jouw onderneming en adviseren wij over de kansen en mogelijkheden die wij nog onbenut zien.

✅ Gemiddeld halen de bedrijven die wij adviseren tot wel 40% meer rendement uit hun onderneming;

✅ Afgelopen jaar hebben we 140.000 euro aan subsidie opgehaald voor klanten waar zij in de eerste instantie geen rekening mee hebben gehouden.

Wil je na het adviesgesprek de overstap maken naar Hendriksen? Wij nemen de overstap op ons en helpen je om moeiteloos over te gaan; Waarom zou je wachten? Van advies kun je alleen maar beter worden en hier je voordeel uit halen.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.