Corporate finance


Een goede financieringsoplossing is bepalend voor het voortbestaan van jouw onderneming. Banken scherpen hun kredietbeleid steeds verder aan, maar tegelijkertijd dienen zich nieuwe financieringsinitiatieven aan. Door deze slim te combineren, wordt die grote aankoop ineens toch mogelijk. We geven bovendien advies over hoe je de bedrijfsvoering zodanig kunt inrichten dat de financierbaarheid toeneemt.

Adviesgesprek aanvragen

Begeleiding van bedrijfsovername

Een bedrijfsovername is een complex traject. Niet alleen vanwege het financiële aspect. Ook emoties, eventuele familiebanden, personeel en de privésituatie maken een overname ingrijpend. Een soepele overname vergt daarom een nauwgezet samenspel van disciplines. Hendriksen heeft ze allemaal in huis. Van gecertificeerde overnamespecialisten voor het MKB tot juristen en van fiscalisten tot personeelsadviseurs. Samen werken we toe naar maximaal rendement en een hoge slagingskans.

De juiste connecties

Hendriksen heeft goede ingangen bij banken, investeringsmaatschappijen, lease- en factorbedrijven. Wij zijn ook aangesloten bij het grootste crowdfundingplatform van de Eurozone: Geldvoorelkaar.nl. Hendriksen is daarnaast partner van NEOS Business Finance en heeft daardoor toegang tot het MKB Impulsfonds.

Deskundig en gekwalificeerd

Hendriksen Corporate Finance is aangesloten bij de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB). Deze bewaakt markttransparantie en kwaliteit van gecertificeerde bemiddelaars. Wij zijn tevens aangesloten bij het Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB).

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Adviseur Corporate Finance