Corporate finance


Een goede financieringsoplossing is bepalend voor het voortbestaan van jouw onderneming. Banken scherpen hun kredietbeleid steeds verder aan, maar tegelijkertijd dienen zich nieuwe financieringsinitiatieven aan. Door deze slim te combineren, wordt die grote aankoop ineens toch mogelijk. We geven bovendien advies over hoe je de bedrijfsvoering zodanig kunt inrichten dat de financierbaarheid toeneemt.

Adviesgesprek aanvragen

Financieringsoplossing

Een stip op de horizon zetten en daar zorgvuldig naartoe werken. Je hebt sprankelende nieuwe ideeën voor uitbreiding of springt in een gat in de markt. Kortom: de ambitie is er, de plannen zijn gemaakt. Maar financiering ervan blijkt lastig. Hoogste tijd om een specialist van Hendriksen erbij te betrekken. Want er zijn mogelijkheden genoeg. En wij kennen ze allemaal.

Begeleiding van bedrijfsovername

Een bedrijfsovername is een complex traject. Niet alleen vanwege het financiële aspect. Ook emoties, eventuele familiebanden, personeel en de privésituatie maken een overname ingrijpend. Een soepele overname vergt daarom een nauwgezet samenspel van disciplines. Hendriksen heeft ze allemaal in huis. Van gecertificeerde overnamespecialisten voor het MKB tot juristen en van fiscalisten tot personeelsadviseurs. Samen werken we toe naar maximaal rendement en een hoge slagingskans.

De juiste connecties

Hendriksen heeft goede ingangen bij banken, investeringsmaatschappijen, lease- en factorbedrijven. Wij zijn ook aangesloten bij het grootste crowdfundingplatform van de Eurozone: Geldvoorelkaar.nl. Hendriksen is daarnaast partner van NEOS Business Finance en heeft daardoor toegang tot het MKB Impulsfonds.

Deskundig en gekwalificeerd

Hendriksen Corporate Finance is aangesloten bij de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB). Deze bewaakt markttransparantie en kwaliteit van gecertificeerde bemiddelaars. Wij zijn tevens aangesloten bij het Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB).

Cor Jan Verkerk is het hoofd van de afdeling Corporate Finance. Met zijn specialistische kennis weet hij alle ondernemers te voorzien van gedegen advies en professionele hulp in het gehele proces rondom corporate finance. Cor Jan is daarnaast een gecertificeerd BOBB lid, wat inhoud dat hij voldoet aan de eisen van de Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht, Brancheorganistatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars.

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Adviseur Corporate Finance