Corporate Finance


Een goede financieringsoplossing is bepalend voor het voortbestaan van jouw onderneming. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld kunt blijven innoveren en investeren in toekomstplannen. Banken scherpen hun kredietbeleid steeds verder aan en tegelijkertijd dienen zich nieuwe financieringsinitiatieven aan. Door deze slim te combineren, wordt een grote aankoop die je op het oog hebt – zoals een nieuwe machine of een ander bedrijf – ineens toch mogelijk. Ook haal je met de juiste financieringsoplossing meer uit de verkoop van je onderneming.


Start direct jouw financieringsaanvraag!


Online een financieringsaanvraag doen

Wil jij zelf eenvoudig online een financieringsaanvraag doen en zien hoeveel financiers matchen met jouw financieringsaanvraag? Vul dan hierboven de gegevens in en krijg meteen een idee welke financiers voor jou geschikt zijn. Vervolgens helpen wij je verder met het krijgen van de financiering. Zonder gedoe.

De specialisaties van Hendriksen Corporate Finance zijn onder te verdelen in verschillende categorieën:

Hulp bij jouw financieringsaanvraag

Zoek jij hulp bij jouw financieringsaanvraag, dan wil je zeker weten dat je de juiste partij inschakelt. Hendriksen Corporate Finance is aangesloten bij de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB). Deze organisatie bewaakt de markttransparantie en de kwaliteit van gecertificeerde bemiddelaars. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB).

Cor Jan Verkerk (hoofd van de afdeling Corporate Finance) voorziet met zijn specialistische kennis ondernemers zoals jij van gedegen advies over en professionele hulp bij het gehele proces rondom corporate finance. Cor Jan is een gecertificeerd BOBB-lid, wat inhoudt dat hij voldoet aan de eisen van de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars.

Ook goed om te weten is dat Hendriksen ingangen heeft bij banken, investeringsmaatschappijen, lease- en factorbedrijven. Daarnaast is Hendriksen Corporate Finance aangesloten bij het grootste crowdfunding-platform van de Eurozone, Geldvoorelkaar.nl, zijn wij partner van NEOS Business Finance en hebben wij toegang tot het MKB Impulsfonds.

Om je op weg te helpen kun je één van onze gratis HCF-Specials downloaden. Deze white papers, geschreven door Cor Jan, gaan over onderwerpen waar iedere ondernemer mee te maken kan krijgen. Heb je na het lezen vragen, neem dan contact op. Op iedere HCF-Special vind je de contactgegevens van Cor Jan.

HCF-Specials downloaden

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Adviseur Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief