Zorg & Welzijn

De overheid snijdt in budgetten, de concurrentie groeit en de patiënt/cliënt wordt met de dag kritischer. Hoe ga jij hier succesvol mee om? Veel zorg- en welzijnsinstellingen passen zich aan door nieuwe strategische plannen te maken. Door bijvoorbeeld een online omgeving te maken waar herhaalrecepten door de patiënt/cliënt worden besteld. Ook zie je steeds meer samenwerkingen met bijvoorbeeld kappers, schoonheidsspecialisten en wellness resorts, om een zo compleet mogelijk pakket aan diensten aan te bieden. De moderne zorg is veeleisend: jouw instelling/onderneming moet niet alleen kwalitatief hoogstaande zorg leveren, maar ook kostenefficiënt en veilig werken. Een professionele partner die je voorziet van vooruitstrevend advies helpt je om de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan.


ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Wat doet een accountant die gespecialiseerd is in zorg en welzijn? Hij/zij…

  • is een volwaardige gesprekspartner waar je actuele vraagstukken mee bespreekt;
  • adviseert je over het doen van investeringen en het terugverdienen hiervan;
  • denkt mee over hoe jij, als bijvoorbeeld kapper, je omzet verhoogt en je kostprijs verlaagt;
  • berekent hoe je uitgaven zijn verdeeld en vergelijkt dit met de benchmark.

Wat zijn de voordelen van een accountant die gespecialiseerd is in zorg en welzijn?

  • Je adviseur heeft veel kennis over hoe je flexibel personeel het beste inzet;
  • Je adviseur heeft een groot netwerk, waardoor je de ervaring van concullega’s in soortgelijke situaties optimaal kunt benutten;
  • Je wordt door verschillende interne en externe specialisten met kennis van jouw branche voorzien van waardevol advies.

Wat doen we voor jou?

Benieuwd hoe we jou ondersteunen en adviseren? Neem contact op met ons door te bellen naar 0546 – 62 99 00 of te mailen naar info@hendriksen.nl. Vraag daarnaast eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan via de onderstaande knop.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief