Salarisadministratie


Heb je personeel in dienst? In dat geval is de salarisadministratie een verplichting waar je niet onderuit komt, maar er zijn mogelijkheden om deze last aanzienlijk te verminderen. Door de salarisadministratie te automatiseren bespaar je tijd en geld. Als het gaat om de salarisverwerking zit een fout in een klein hoekje en door dit proces te automatiseren worden fouten voorkomen. Maar Hendriksen biedt meer dan alleen automatisering. Wij ondersteunen je ook graag bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken en meer. Hierdoor voorkom je dat je onnodig hoge kosten maakt bij het oplossen van fouten.

Adviesgesprek aanvragen

Salarisadministratie uitbesteden

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid die veel tijd kost. Maak het jezelf makkelijk en besteed jouw salarisadministratie uit. Dit houdt in dat wij de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven verzorgen.

Al interessant vanaf één loonstrook

Al vanaf één loonstrook is het interessant om de salarisadministratie uit te besteden. De kosten worden namelijk berekend per loonstrook.

Salarisadministratie met HR-administratieve ondersteuning

Het hebben van personeel kan nog meer uitdagingen met zich meebrengen. Door de digitalisering van de salaris- en personeelsadministratie komen nieuwe processen aan het licht en word jij als professional uitgedaagd om hier op in te spelen. Hoe richt je deze processen bijvoorbeeld goed in? En hoe kun jij de middelen die je tot je beschikking hebt optimaal inzetten? Dit alles om antwoord te krijgen op vragen als: “Hoe voorkom ik eventuele fouten in de salarisstroken van mijn medewerkers?”, “Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers inzicht hebben in hun loonstroken en jaaropgaves?” en “Hoe zorg ik ervoor dat ik zo min mogelijk omkijken heb naar de uitbetaling van mijn medewerkers en de verwerking hiervan?”.

Hoe verlaag je het verzuimpercentage?

Daarnaast zien wij een toename in verzuimvraagstukken. “Hoe krijg ik mijn verzuimpercentage naar beneden?”, “Hoe stel ik een volledig verzuimprotocol op?” en “Wanneer moet ik gebruik maken van het tweede spoor?”. Het zijn vragen waar onze adviseurs dagelijks adviezen over geven en waar zij ook jou mee kunnen helpen.

HR-ondersteuning voor mkb’ers

Heb je als ondernemer te maken met uiteenlopende HR-vraagstukken? Onze in-house specialisten op het gebied van HR staan voor je klaar. Zij ondersteunen je graag met:

  • werving en selectie;
  • contracten en reglementen;
  • functioneren en beoordelen;
  • ziekte, verzuim en re-integratie;
  • ontslag en uitdiensttreding.
Instructiefilmpje Nmbrs – Algemeen

Instructiefilmpje Nmbrs – Tutorial Bedrijven

Instructiefilmpje Nmbrs – Tutorial Medewerkers

Benieuwd hoe we jou ondersteunen en adviseren? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0546 – 62 99 00 of te mailen naar info@hendriksen.nl. Vraag daarnaast eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan via de onderstaande knop.

Adviesgesprek aanvragen

J.A. (Janny) Scheurink RPP

Salarisadviseur

E.C.G. (Edwin) Gasthuis RPP

Specialist Salaris & HR Advies.

A. (Ard) de Groot

Salarisadviseur

J. (John) Moes

Salarisadviseur

T.A.M. (Tamara) Kemna

Salarisadviseur