Personeelsadvies


Loop jij ook tegen vraagstukken aan als: “Hoe verlaag ik het verzuimpercentage in mijn bedrijf?”, “Hoe kom ik aan de juiste medewerkers?’’ of “Hoe stel ik functieprofielen op?”. De salaris- & HR-specialisten van Hendriksen voorzien jou van op maat gemaakt advies op het gebied van personeelszaken.

Adviesgesprek aanvragen

Doe de HR-Scan!

De HR-scan geeft in één oogopslag weer welke aspecten van het HR-beleid meer aandacht behoeven en waar in de organisatie de kracht zit. Denk aan je verzuimbeleid, werving en selectie en je salarisstructuur. De uitkomst van de HR-scan is de basis voor een optimale uitvoering van een effectief HR-beleid, waarbij je HR-adviseur je uitstekend kan ondersteunen en adviseren.

Zie je het belang in van het verkrijgen en behouden van kwalitatief goed personeel? Mogen wij een kritische blik werpen op jouw HR-beleid en onderneming? Vraag dan nu een HR-scan aan én check of je organisatie klaar is voor de toekomst.

HR-Scan aanvragen

Download gratis HR-Whitepapers (HR-Specials)

Om je wegwijs te maken in de meest voorkomende aspecten van het HR-vak kun je gratis HR-Specials downloaden. Dit zijn white papers geschreven door onze HR-specialisten, over onderwerpen waar iedere ondernemer mee te maken kan krijgen. Heb je na het lezen vragen, neem dan contact met ons op. Op iedere HR-Special vind je de contactgegevens van de specialist die jouw vragen kan beantwoorden. Benieuwd of wij jouw prangende vragen in de HR-specials beantwoorden? Klik dan op de onderstaande button.

HR-Specials downloaden

HR-Advies voor mkb’ers

HR-advies is persoonlijk en per organisatie erg verschillend. Sta je voor een belangrijke verandering in je strategie? Of maak je ineens veel groei door? Wij houden hier rekening mee en adviseren over onder meer een strategisch personeelsbeleid, werving en selectie, de opbouw en inzet van een flexibele schil, opvolging en overdracht.

Voor jou gaan wij een stap verder. Bekijk hieronder wat wij onder meer voor jou kunnen betekenen:

  • Afnemen van de HR- scan;
  • Opstellen van een (op maat gemaakt) bedrijfsreglement;
  • Ontwikkelen van een eenduidige, allesomvattende werving- & selectieprocedure;
  • Op maat gemaakt functiehuis met bijbehorende functieprofielen;
  • Ontwikkelen van een salarisstructuur met bijbehorend beloningssysteem en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • (pro-)actieve verzuimbegeleiding;
  • Opstellen van een jaarlijks terugkerende HR-cyclus;
  • (tijdelijke) ondersteuning van één van Hendriksen haar HR Adviseurs.

E.C.G. (Edwin) Gasthuis RPP

Specialist Salaris & HR Advies.

J.A. (Janny) Scheurink RPP

Salarisadviseur

A. (Ard) de Groot

Salarisadviseur

J. (John) Moes

Salarisadviseur