Vestiging Zuidwolde


Sinds 1 januari 2022 zijn wij ook gevestigd in Zuidwolde.

Brink Accountants, een bekende naam in Zuidwolde en omgeving is overgegaan in Hendriksen Accountants en Adviseurs. Omdat we graag een hechte band opbouwen met onze klanten, vinden we het belangrijk dat klanten ons dicht bij huis kunnen vinden. Met de nieuwe vestiging in Zuidwolde kunnen we onze klanten in Zuid-Drenthe nu beter bedienen. En daar zijn we blij mee!

Je kunt ons vinden aan de Hoofdstraat 14 in Zuidwolde. Ben jij benieuwd hoe wij jouw onderneming kunnen helpen groeien? We komen graag me je in contact: vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Zuidwolde

Bezoekadres:
Hoofdstraat 14
7921 AL ZUIDWOLDE
Postadres:
Hoofdstraat 14
7921 AL ZUIDWOLDE
Telefoon: 0528 – 37 27 27 E-mail: info@hendriksen.nl

 

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

✅ Nu ook altijd dichtbij in Zuid-Drenthe

 

Brink Accountants is overgegaan in Hendriksen

Je vindt ons nieuwste kantoor aan de Hoofdstraat in Zuidwolde. Sinds 1 januari zijn we gevestigd in het pand van wat eerst Brink Accountants was. Hendriksen is een gerenommeerde naam de regio Twente, Salland en Zuid Drenthe en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Vanuit ons kantoor in Zuidwolde bedienen we onze klanten in de gehele omgeving. Van Meppel tot Hoogeveen en daar voorbij. Of je nu zoekt naar een boekhouder Zuidwoldeaccountant Zuidwolde of een administratiekantoor Zuidwolde, je vindt het bij Hendriksen. In de regio voorzien we duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Met specialistische kennis en strategische partners word je ondersteund op het gebied van corporate financeaccountancyfinancieringenbelastingadviesjuridisch adviesfamilieadvies(internationaal) ondernemenpersoneels– en salarisadvies. Bel, of mail ons bij vragen of kom langs om kennis te maken of maak een afspraak door een adviesgesprek in te plannen. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersoon

M. H. (Martin) van Delden AA

Accountant / Kantoorleider

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief