Vestiging Enschede


Jij verwacht een proactieve houding, transparante communicatie en persoonlijke aandacht van jouw accountant. Bij Hendriksen bieden we jou precies dat! Een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt en korte lijnen om snel te schakelen. Je krijgt advies op basis van kennis en ervaring in jouw vakgebied. Ons kantoor is altijd dicht bij jou gevestigd. Samen met jou kijken we verder dan de jaarrekening en maak je gegronde keuzes op basis van feiten en een vooruitziende blik.

Adviesgesprek aanvragen

Hendriksen in Enschede

In Enschede staat op het Kennispark ons kantoor. Hier ontvangen we veel (startende) ondernemers. Of je nu zoekt naar een boekhouder Enschedeaccountant Enschede of een administratiekantoor Enschede, je vindt het bij Hendriksen. In de regio voor zien we duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Met specialistische kennis en strategische partners word je ondersteund op het gebied van corporate financeaccountancyfinancieringenbelastingadviesjuridisch adviesfamilieadvies(internationaal) ondernemenpersoneels– en salarisadvies. Bel, of mail ons bij vragen of kom langs om kennis te maken of maak een afspraak door een adviesgesprek in te plannen. Je bent altijd van harte welkom.

 

✅ Hendriksen is altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak waardoor wij je altijd kunnen helpen

✅ Voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig

 

Deneco

Vanuit ons kantoor in Enschede bieden we – onder de naam deneco – bedrijfsadvies aan ondernemers die zowel in Nederland als Duitsland actief zijn. Dit doen we in samenwerking met partnerkantoor Hoge & Berghaus.

 

Contactgegevens kantoor Enschede

Bezoekadres:
Auke Vleerstraat 8
7521 PG ENSCHEDE
Postadres:
Postbus 40011
7504 RA ENSCHEDE
Telefoon: 053 – 431 2423 E-mail: info@hendriksen.nl

 

 

Contactpersonen

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur

M.W. (Marcel) Balvers

Adviseur MKB

B. (Benno) Schumer

Accountant / Adviseur

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.