Vestiging Enschede


Jij verwacht een proactieve houding, transparante communicatie en persoonlijke aandacht van jouw accountant. Bij Hendriksen bieden we jou precies dat! Een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt en korte lijnen om snel te schakelen. Je krijgt advies op basis van kennis en ervaring in jouw vakgebied. Ons kantoor is altijd dicht bij jou gevestigd. Samen met jou kijken we verder dan de jaarrekening en maak je gegronde keuzes op basis van feiten en een vooruitziende blik.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Enschede

Bezoekadres:
Auke Vleerstraat 8
7521 PG ENSCHEDE
Postadres:
Postbus 40011
7504 RA ENSCHEDE
Telefoon: 053 – 431 2423 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Hendriksen is altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak waardoor wij je altijd kunnen helpen

✅ Voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig

In Enschede staat op het Kennispark ons kantoor. Hier ontvangen we veel (startende) ondernemers. Of je nu zoekt naar een boekhouder Enschedeaccountant Enschede of een administratiekantoor Enschede, je vindt het bij Hendriksen. In de regio voor zien we duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Met specialistische kennis en strategische partners word je ondersteund op het gebied van corporate financeaccountancyfinancieringenbelastingadviesjuridisch adviesfamilieadvies(internationaal) ondernemenpersoneels– en salarisadvies. Bel, of mail ons bij vragen of kom langs om kennis te maken of maak een afspraak door een adviesgesprek in te plannen. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersoon

Hier vind je de contactgegevens van de kantoorleider van de vestiging Enschede.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief