Over ons


Wij geloven erin dat bedrijven waar een medewerker net iets harder loopt, geïnspireerd raakt door zijn omgeving en met een grote glimlach zijn of haar werk doet, in staat zijn uit te groeien tot een succes. Als familiebedrijf snappen wij de onderlinge verhoudingen in het bedrijfsleven als geen ander. Elkaar verder helpen met ondernemen begint met samenwerken.

Adviesgesprek aanvragen

Wij doen nog steeds waarmee het allemaal is begonnen: de randvoorwaardelijke zaken die horen bij de cijfers. Want wij snappen dat cijfers belangrijk zijn voor de groei van uw onderneming. Maar wij hebben niet alleen wat met cijfers, wij zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers en naar de toekomst ervan.

Elkaar verder helpen met ondernemen

Omdat wij begrijpen hoe het is om een onderneming verder te ontwikkelen en snappen wat hier allemaal bij komt kijken, weten wij precies wat een bedrijf nodig heeft om te groeien.

Doordat wij gewend zijn om nauw samen te werken (zowel intern als extern), zijn wij als inspirerend partner in staat om ‘over grenzen heen te kijken’. Wij kijken namelijk graag vooruit. Hierdoor kunnen we niet alleen samen de cijfers vertalen naar een strategie voor de toekomst maar elkaar ook blijven inspireren om verder te kijken.

Strategische partners

First-Line Partners in Automatisering BV
Firts-Line Juristen BV
SALON Salarisadviseurs
Administratie- en Adviesbureau voor de Bouwnijverheid en Oost-Nederland (AABO)
Fides MKB
Partners in Beheer

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.