Vestiging Oldenzaal


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Duitsland.  Zo zijn we bereikbaar voor jou als ondernemer om langs te komen en persoonlijk contact te hebben. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving en binnen jouw branche. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Oldenzaal

Bezoekadres:
Berkstraat 100
7572 CD OLDENZAAL
Postadres:
Postbus 126
7570 AC OLDENZAAL
Telefoon: 0541 – 57 00 80 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Altijd dichtbij met 6 vestigingen in heel Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

In Tubbergen staat ons hoofdkantoor, maar ook in Oldenzaal hebben wij een vestiging. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Twente. Of je nu zoekt naar een boekhouder Oldenzaalaccountant Oldenzaal of een administratiekantoor Oldenzaal, je vindt het bij Hendriksen. Door onze specialistische kennis en strategische partners ondersteunen wij je op het gebied van corporate financeaccountancyfinancieringenbelastingadviesjuridisch adviesfamilieadvies(internationaal) ondernemenpersoneels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersoon

Hier vind je de contactgegevens van de kantoorleider van de vestiging Oldenzaal.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

M.M. (Mathijs) Loohuis AA

Kantoorleider / Accountant

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.