Vestiging Hardenberg


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 7 vestigingen in Nederland en 1 in Duitsland. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij jou als ondernemer. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving en hebben specifieke kennis van verschillende branches. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Hardenberg

Bezoekadres:
Koningsspil 32
7773 NK HARDENBERG
Postadres:
Koningsspil 32
7773 NK HARDENBERG
Telefoon: 0523 – 27 06 48 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Altijd dichtbij met 8 vestigingen in en om Twente

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

In Hardenberg staat ons moderne kantoor aan de Koningsspil. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Van hieruit bedienen we onze klanten in de gehele omgeving van Hardenberg. Of je nu zoekt naar een boekhouder Hardenbergaccountant Hardenberg of een administratiekantoor Hardenberg, je vindt het bij Hendriksen. In de regio voor zien we duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Met specialistische kennis en strategische partners word je ondersteund op het gebied van corporate financeaccountancyfinancieringenbelastingadviesjuridisch adviesfamilieadvies(internationaal) ondernemenpersoneels– en salarisadvies. Bel, of mail ons bij vragen of kom langs om kennis te maken of maak een afspraak door een adviesgesprek in te plannen. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersoon

Hier vind je de contactgegevens van de kantoorleider van de vestiging Hardenberg.

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

H. (Henrik) Bril AA/RB

Kantoorleider / Accountant

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief