Accountancy en advies


Welke financiële keuzes maak je en waar baseer je deze keuzes op? Als ondernemer stel je jezelf deze vraag bijna dagelijks. En zo zijn er nog meer vragen te bedenken waar jij je binnen jouw onderneming mee bezig moet houden. Hoe haal je meer rendement uit je onderneming? Waar kun je geld besparen? En hoe richt je administratieve processen efficiënter in? De in-house specialisten van Hendriksen op het gebied van fiscaliteit, IT en Corporate Finance ondersteunen je van A tot Z bij dit proces en bij meer processen. Jouw voordeel bij Hendriksen: wij maken digitale overzichten (dashboards) waardoor je met jouw adviseur informatie omzet in onderbouwde toekomstplannen en deze periodiek beoordeelt.

Adviesgesprek aanvragen

Wat kan een MKB accountant in Twente voor jou doen?

De jaarrekening was vroeger het ‘basisproduct’ van de accountant. En hoewel de jaarrekening nog steeds voor je wordt samengesteld en gecontroleerd, mag je van ons veel meer verwachten. Praktisch advies op basis van actuele cijfers en trends in jouw branche. Met dit advies op zak zet je jouw geld slimmer in, om zakelijke doelen te halen. Zo adviseerden wij retailers over het verbouwen van hun winkel en hoe ze dit konden financieren en terugverdienen. Ook hebben we het afgelopen jaar voor onze klanten meer dan € 150.000,- aan subsidies binnen gehaald waarvan zij niet wisten dat zij hier recht op hadden.

Persoonlijk contact met jouw accountant of financieel adviseur

Klanten waarderen het persoonlijke contact dat zij met hun adviseur hebben. Jouw accountant of financieel adviseur ondersteunt en ontzorgt je continu. Door regelmatig en consequent met je om tafel te gaan of het gesprek aan te gaan via de telefoon of door te videobellen. Samen kijk je hoe je processen optimaliseert en hoe je jouw liquide middelen inzet om duurzaam te ondernemen. Het digitaliseren van je administratie is ook een belangrijk onderdeel. Wij streven ernaar om bedrijfsprocessen zoveel mogelijk digitaal te verwerken, zodat jij zorgeloos onderneemt.

Wat automatiseren en digitaliseren we voor je?

  • De koppeling tussen je boekhouding en je bankrekening;
  • Workflows van het inscannen van een factuur tot de betaling van debiteuren;
  • Overzichten van de actuele financiële stand van zaken door middel van dashboards;
  • Financieringsaanvragen bij financiers;
  • HR-processen en de salarisverwerking.

Hoe onderneem je met minder zorgen?

  • Samen kijken we waar jouw succesfactoren liggen, en die optimaliseren we;
  • Tussentijdse cijfers presenteren we je regelmatig;
  • Je wordt niet verrast door jouw kaspositie, doordat wij een liquiditeitsplanning maken;
  • Wij presenteren regelmatig tussentijdse cijfers;
  • Met een goede prognose en monitoring houden we de vinger aan de pols.

 

Een accountant als businesspartner

Je adviseur volgt veranderingen in jouw branche op de voet en begrijpt de context van jouw onderneming als geen ander. Je adviseur is als een sparringpartner, businesspartner of coach. Hij of zij stelt de juiste (kritische) vragen en legt, indien gewenst, contacten met interessante partijen uit ons netwerk. Daardoor groeien jij en jouw onderneming.

Meer informatie?

Benieuwd hoe we jou ondersteunen en adviseren? Neem contact op met ons door te bellen naar 0546 – 62 99 00 of te mailen naar info@hendriksen.nl. Vraag daarnaast eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan via de onderstaande knop.

Adviesgesprek aanvragen

Gratis Whitepaper?

Voor praktische tips en handvatten voor vraagstukken zijn er gratis whitepapers voor jou beschikbaar. Bekijk ze via de onderstaande knop

DOWNLOAD GRATIS WHITEPAPERS

G.J. (Gerbert-Jan) Hendriksen AA/RB

Directie / Accountant

M.M. (Mathijs) Loohuis AA

Kantoorleider / Accountant

H. (Henrik) Bril AA/RB

Kantoorleider / Accountant