Corporate Finance

Hendriksen Corporate Finance begeleidt ondernemers en bestuurders bij de aan- en verkoop van bedrijven, verzorgt waardebepalingen, bedrijfsfinancieringen, herfinancieringen, herstructureringen en geeft managementadvies. Deze processen zijn complex en vragen om maatwerk. Het is dan ook prettig om een professionele adviseur aan je zijde te hebben. De specialisten van Hendriksen Corporate Finance staan klaar met daadkrachtig advies en persoonlijke begeleiding. Bekijk onze diensten of plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten Cor Jan en Damy.

Vrijblijvend adviesgesprek

Direct naar:

    Bedrijf verkopen        Bedrijf aankopen   Waardebepaling van aandelen
 Bedrijfsfinanciering    Herstructurering   Herfinanciering van leningen
  Managementadvies  

 

Gespecialiseerd en geaccrediteerd

Hendriksen Corporate Finance is aangesloten bij de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB). Deze organisatie bewaakt de markttransparantie en de kwaliteit van gecertificeerde bemiddelaars. Daarnaast is Hendriken Corporate Finance met adviseur Cor Jan Verkerk aangesloten bij het Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB). Onze specialisten hebben ingangen bij banken, investeringsmaatschappijen, lease- en factorbedrijven. Daarmee hebben we de juiste kennis én de juiste tools in huis om jou te adviseren en te begeleiden.

 

Gratis whitepaper?

Op zoek naar informatie over het verkopen van een bedrijf of over bijvoorbeeld het herstructureren van een organisatie? Download gratis onze whitepapers via de onderstaande knop.

Whitepapers Downloaden

Kom met ons in contact

Onze specialisten Cor Jan Verkerk en Damy Heuver helpen je graag verder. Bel ons op 0546 – 62 99 00. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met jou op.

Adviesgesprek aanvragen

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Adviseur Corporate Finance

D. (Damy) Heuver

Analist Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief