Corporate Finance

Hendriksen Corporate Finance begeleidt ondernemers en bestuurders bij de aan- en verkoop van bedrijven, verzorgt waardebepalingen, bedrijfsfinancieringen, herfinancieringen, herstructureringen en geeft managementadvies. Deze processen zijn complex en vragen om maatwerk. Het is dan ook prettig om een professionele adviseur aan je zijde te hebben. De specialisten van Hendriksen Corporate Finance staan klaar met daadkrachtig advies en persoonlijke begeleiding. Bekijk onze diensten.

Direct naar:

    Bedrijf verkopen        Bedrijf aankopen   Waardebepaling van aandelen
 Bedrijfsfinanciering    Herstructurering   Herfinanciering van leningen
  Managementadvies  

Ons dealteam

Hendriksen Corporate Finance begeleidt jou tijdens de gehele fase van een bedrijfsovername. Ieder overname-traject vereist specialistische kennis. Tijdens het traject schakelen we in verschillende fases onze experts in van accountancy, recht en fiscaliteit in. Wij werken met een vast dealteam bestaande uit één Corporate Finance adviseur en meerdere specialisten die de overnamemarkt en procedures goed kennen.

Een persoonlijke benadering
We werken bij ieder overname-traject met een compact team van één adviseur en meerdere specialisten. Zo blijven de lijntjes kort en houden we het voor de ondernemer persoonlijk.

Het juiste netwerk
Voor een goede deal ben je niet enkel afhankelijk van een goed aanbod. Net zo belangrijk is dat jouw aanbod bij de juiste persoon terecht komt. Ons team beschikt over een breed netwerk van private equity partijen, MBI-kandidaten en M&A professionals. Daarnaast is Hendriksen Corporate Finance aangesloten bij de belangrijkste M&A-platforms. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw propositiebij de juiste partijen terecht komt. Dit om de gewenste deal te realiseren.

 

Cor Jan Verkerk – Adviseur Corporate Finance

Cor Jan Verkerk is een ervaren M&A-adviseur en beschikt over ruime transactie ervaring. De afgelopen jaren begeleidde Cor Jan, samen met analist Damy Heuver, vele succesvolle deals, waarbij de redenen voor aan- en verkoop sterk uiteen liepen. Cor Jan ziet daar zijn kracht: “We zien dat geen enkel traject hetzelfde is, dat komt omdat iedere klant een eigen specifieke behoefte heeft. Daar passen we onze aanpak en het proces op aan. Dat vindt de klant erg prettig merken we. Waarom? Omdat het verkopen van je bedrijf ook vaak de verkoop van je levenswerk betekent, dat is altijd beladen.”

 

 

Marijn van Popering – Jurist

Tijdens de M&A trajecten werkt Hendriksen Corporate Finance intensief samen met First-Line-Juristen. Marijn van Popering is onze expert voor de juridische aspecten in het overnameproces. Ze is scherp, gedetailleerd en beschikt over ruime juridische ervaring. Tijdens het opstellen van de LOI, koopovereenkomst en Due Diligence fase is Marijn een belangrijke kracht binnen ons team.

 

 

Roland Knol AA – Accountant

Bij alle overname-trajecten betrekken we onze accountants. Zij worden in een vroeg stadium betrokken bij het overnameproces. De accountant beschikt al over een jarenlange klantrelatie met de ondernemer en kent de onderneming. De accountant is tijdens het gehele traject een goede sparringpartner binnen ons dealteam en vervult een belangrijke rol tijdens de waardebepaling, fiscale structurering en due diligence onderzoek. Roland of een andere accountant heeft daarmee een onmisbare functie binnen het dealteam.

 

Tom Wolt– Fiscalist

Tijdens M&A-trajecten spelen fiscale zaken het gehele proces een belangrijke rol. Bij ieder traject betrekken we dan ook een fiscaal specialist. Tom is reeds bij vele aan- en verkooptrajecten betrokken geweest. Met zijn specialistische kennis is hij in staat om de juiste fiscale constructies te formuleren waarmee de ondernemer veel geld kan besparen.

 

Gratis whitepaper?

Op zoek naar informatie over het verkopen van een bedrijf of over bijvoorbeeld het herstructureren van een organisatie? Download gratis onze whitepapers via de onderstaande knop.

Whitepapers Downloaden

Kom met ons in contact

Onze adviseur Cor Jan Verkerk helpt je graag verder. Bel ons op 0546 – 62 99 00. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met jou op.

Adviesgesprek aanvragen

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Manager Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.