Vestiging Ahaus (DE)


Hendriksen is een middelgroot accountantskantoor. Wij werken vanuit 8 vestigingen verspreid over Twente, Zuid-Drenthe en het Duitse grensgebied. Zo zijn we fysiek altijd dichtbij onze klanten. We weten wat er speelt in jouw directe omgeving. En met die kennis en onze lokale contacten helpen wij je weer graag verder.

Adviesgesprek aanvragen

Vestiging Ahaus (DE)

Bezoekadres:
Stadtwall 8-10
48683 Ahaus (DE)
Postadres:
Stadtwall 8-10
48683 Ahaus (DE)
Telefoon: +0049 2561 4291880 E-mail: info@hendriksen.nl

✅ Altijd dichtbij met 7 vestigingen in heel Twente & Duitsland

✅ Alle specialisaties onder één dak

✅ Voor iedereen toegankelijk

In Ahaus zijn wij gevestigd in het pand van onze strategische partner Hoge & Berghaus. Hendriksen is een gerenommeerde naam in onze regio en voorziet duizenden ondernemers van adviezen en een georganiseerde boekhouding. Met onze vestiging in Duitsland kunnen wij ook ondernemers in het grensgebied voorzien van het beste advies. Door onze specialistische kennis en strategische partners kunnen wij je ondersteunen op het gebied van corporate financeaccountancyfinancieringenbelastingadviesjuridisch adviesfamilieadvies(internationaal) ondernemenpersoneels– en subsidieadvies. Neem contact op met ons of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. Je bent altijd van harte welkom.

Contactpersoon

Hier vind je de contactgegevens van onze contactpersoon op de vestiging Ahaus (DE).

Benieuwd wie er allemaal bij Hendriksen werken? Bekijk onze medewerkers op onze website en kom in contact met ze voor vragen en advies.

M.W. (Marcel) Balvers

Adviseur MKB

Locatie

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief