Belastingadvies


Belasting betalen: je ontkomt er helaas niet aan. Maar door het slim toepassen van de financiële regels bespaar je veel geld. De fiscalisten van Hendriksen wijzen je graag op handige belastingfaciliteiten die betrekking hebben op jouw situatie. Onze adviseurs geven advies over inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, schenk- en erfbelasting en meer. Uiteraard weten onze fiscale adviseurs ook alles over herstructurering, pensioen en bedrijfsopvolging. Zo werken zij samen met jou aan een gezonde, succesvolle onderneming. Nu en in de toekomst.

Adviesgesprek aanvragen

deneco: hulp bij ondernemen in Duitsland

Doe jij zaken in Duitsland? Dan weet je dat grensoverschrijdend ondernemen niet eenvoudig is. Zakendoen in Duitsland is niet hetzelfde als in Nederland en in Duitsland zijn de belastingregels nét even anders dan in Nederland. Onder de nieuwe naam ‘deneco‘ bieden wij samen met partnerkantoor Hoge & Berghaus adviesdiensten aan ondernemers die aan beide kanten van de grens actief zijn. Zo beschik jij over één aanspreekpunt waar je terecht kunt met alle Nederlands-Duitse (belasting)adviesvragen.

Neem contact op met onze deneco-adviseurs via 0546 – 62 99 35 of ga naar de website:

Naar deneco.nl

 

Aangifte inkomstenbelasting (Particulieren)

Worstel jij ook ieder jaar weer met de aangifte inkomstenbelasting? Ondanks dat de aangifte voor een deel vooraf is ingevuld, merken wij dat het voor veel mensen nog een ingewikkelde klus is. Om deze reden ondersteunen wij ook particulieren bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Particulieren zoals jij. Je weet hierdoor zeker dat de aangifte compleet is en dat je zoveel mogelijk geld bespaart.

Download hier de checklist om goed voorbereid met ons in gesprek te gaan.

Checklist IB 2022

 


HELDER ADVIES

Onze fiscalisten geven jou duidelijk advies voor de toekomst, waardoor jij inspeelt op wat komen gaat. Dit is altijd het beginpunt voor onze werkwijze, uiteraard binnen de passende en geldende wettelijke kaders. Je gaat immers pas echt stappen maken als je concrete en heldere fiscale oplossingen aangereikt krijgt. Wij adviseren je over wat er moet en kan, maar ook over wat er niet hoeft.

 PERSOONLIJKE AANPAK

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Dankzij ons klanttevredenheidsonderzoek weten wij dat ondernemers onze persoonlijke aanpak erg waarderen. Wij zijn open en eerlijk naar jou, zodat we samen grip op jouw fiscale zaken krijgen én blijven houden. Persoonlijk contact is daarbij altijd leidend.

WEET WAAR JE AAN TOE BENT

Fiscale wet- en regelgeving is en blijft dynamisch. Onze fiscalisten houden alle wijzigingen en de gevolgen hiervan zorgvuldig voor je bij. Regelmatig bespreek je alle kansen met je adviseur en krijg je een helder beeld van de situatie. Het is belangrijk dat je weet waar je aan toe bent, zodat je nooit te veel belasting betaalt.

OPTIMALE SAMENWERKING

Om jou met elke vraag te helpen werken we samen met veel specialisten. Je hebt dus niet alleen fiscalisten tot je beschikking, maar ook financiële adviseurs, juristen, IT-specialisten en HR-professionals.

mr. A.W. (Sander) van Beek

Kantoorleider / Belastingadviseur

L.I. (Ingrid) Kremers RB

Belastingadviseur

mr. M.H. (Marko) Wiggers

Belastingadviseur

mr. T. (Tom) Wolt

Belastingadviseur

A.M. (Anouk) Heemstra

Belastingadviseur