Belastingadvies


Belastingen zijn nu eenmaal een gegeven in het leven van een ondernemer. Door op de juiste wijze de financiële regels toe te passen, maak je de weg vrij voor meer rendement. Geïnteresseerd? Je vindt in Hendriksen een specialist in fiscale zaken die je persoonlijk en met actuele kennis adviseert. Zo wijzen wij je op handige belastingfaciliteiten die zinvol zijn in jouw situatie. Wij voorzien je van belastingadvies op het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, schenk- en erfbelasting en meer. Uiteraard weten onze fiscale adviseurs alles over herstructurering, pensioen en bedrijfsopvolging. Zo werken we samen aan een gezonde, succesvolle onderneming. Nu en in de toekomst.

Adviesgesprek aanvragen

Helder advies

Onze fiscalisten geven je duidelijk advies voor de toekomst door in te spelen op wat komen gaat. Deze gedachte is het beginpunt voor onze werkwijze, uiteraard binnen de passende en geldende wettelijke kaders. Je kunt pas echt stappen maken met concrete en heldere fiscale oplossingen. Wij adviseren je over wat er moet en kan, maar ook wat er niet hoeft.

Persoonlijk en transparante aanpak

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Uit onze ervaring weten wij dat ondernemers onze persoonlijke aanpak erg kunnen waarderen. Wij zijn open en eerlijk naar jou toe zodat we samen in een duurzame relatie grip op je fiscale zaken kunnen krijgen en blijven houden. Het persoonlijke is daarbij altijd leidend.

Brede blik

Hendriksen heeft de disciplines in huis om je optimaal van dienst te zijn op alle verschillende fiscale gebieden. Fiscale wet- en regelgeving is dynamisch en dit zal in de toekomst niet anders zijn.  Onze fiscalisten houden deze wijzigingen en de gevolgen hiervan voor jou zorgvuldig bij. Wij nemen alle mogelijke kansen proactief met je door en brengen deze helder en transparant in beeld. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent en daarmee zo min mogelijk belasting betaalt.

Hendriksen Duitsland Desk

Grensoverschrijdend ondernemen is niet eenvoudig. Zakendoen in Duitsland is niet hetzelfde als in Nederland. Duitsland kent specifieke vergunningsregels. Bij overtreding hiervan volgen hoge boetes. Deze kunnen vrij eenvoudig worden voorkomen met onze hulp.

Wij werken samen met Hoge & Berghaus te Ahaus. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er wekelijks een medewerker van Hoge & Berghaus op onze vestiging in Enschede aanwezig is evenals een collega van ons in Ahaus.

De Hendriksen Duitsland Desk kent de wetgeving en adviseert ondernemers aan beide zijden van de Nederlands-Duitse grens. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we het ondernemen in Duitsland ook voor jou succesvol maken!

Aangifte inkomstenbelasting (particulieren)

Ieder jaar is het weer worstelen met de aangifte inkomstenbelasting. Ondanks dat de aangifte voor een deel vooraf is ingevuld, blijft het lastig. Het volledig zijn is wel een uitdaging. Wij nemen deze vervelende klus graag voor jou uit handen.

Download hier de checklist om goed voorbereid met ons in gesprek te gaan.

Checklist IB 2019

mr. H.J.C. (Dick) de Ruiter RB

Belastingadviseur

mr. A.W. (Sander) van Beek RB

Belastingadviseur

L.I. (Ingrid) Kremers RB

Belastingadviseur

mr. M.H. (Marko) Wiggers RB

Belastingadviseur