Vraag hier een adviesgesprek aan


Niemand wil geld laten liggen, omdat je niet wist dat je recht had op een subsidie of gebruik kon maken van een fiscaal voordeel. Krijg meer inzicht in waar je geld laat liggen. Het is eeuwig zonde om te betalen voor een accountant die je niet op de hoogte brengt van fiscale voordelen of subsidies die voor jou van toepassing zijn. Een accountant betaalt zichzelf altijd terug, is dit bij jou niet het geval? Vraag dan een adviesgesprek aan, krijg meer inzicht en ontdek waar wij kansen zien.

Waarom een adviesgesprek?

✅ Onze adviesgesprekken leveren in 80% van de gevallen extra geld op voor de ondernemer;
✅ Volledig vrijblijvend werpen wij een professionele blik op jouw onderneming en adviseren wij over de kansen en mogelijkheden die wij nog onbenut zien.
✅ Gemiddeld halen de bedrijven die wij adviseren tot wel 40% meer rendement uit hun onderneming;
✅ Afgelopen jaar hebben we 140.000 euro aan subsidie opgehaald voor klanten waar zij in de eerste instantie geen rekening mee hebben gehouden. Wil je na het adviesgesprek de overstap maken naar Hendriksen? Wij nemen de overstap op ons en helpen je om moeiteloos over te gaan; Waarom zou je wachten? Van advies kun je alleen maar beter worden en hier je voordeel uit halen.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Klant verhalen

           

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Heb je gevonden wat je zocht?

Wij helpen je om je te vinden waar je naar op zoek bent. Dus heb je hier niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Laat het ons weten!

Ja, ik heb gevonden wat ik zocht

Nee, ik heb niet gevonden wat ik zocht