18 november 2021: Agro-inspiratiesessie

Update maandag 15 november:

Helaas zijn we genoodzaakt de agro-inspiratiesessie wegens aanscherping van de coronamaatregelen af te gelasten. De bijeenkomst op 18 november gaat dus niet door! We hopen de bijeenkomst op een later moment alsnog te kunnen organiseren. Hopelijk tot dan!


 

Inspiratiesessie voor agrariërs

Tijdens de 9e editie van de Agro-inspiratiesessie spreekt notaris mr. R.B.H. (Rudy) van Goor over de notariële valkuilen en mogelijkheden bij het overdragen van jouw boerenbedrijf. Hendriksen-adviseur Huub Frons praat je kort bij over de belangrijkste fiscale nieuwigheden en geeft agrarisch coach Paulien Hogenkamp jou de handvatten om in deze roerige tijden mentaal sterk te blijven als boer. Naast een avond waar je nieuwe kennis op kunt doen, is het ook weer eens een mooie gelegenheid om collega agrariërs te spreken.

De inspiratiesessie wordt gehouden bij Herterij Twente in Geesteren op 18 november 2021 van 20:00 uur tot +/- 22:30 uur.

 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden voor de inspiratiesessie via het onderstaande aanmeld-formulier. Houd je gedurende de avond aan de geldende coronamaatregelen voor toegang en aanwezigheid. Bij ontvangst op 18 november kun je gecontroleerd worden op jouw coronatoegangsbewijs.

 

Programma

  • 19:45 uur – 20:15 uur:  Ontvangst.
  • 20:15 uur – 20:30 uur:  Fiscale wijzigingen – door Huub Frons, Agro-adviseur bij Hendriksen Accountants en Adviseurs.
  • 20:30 uur – 21:10 uur:  Bedrijfsoverdracht – door mr. R.B.H. (Rudy) van Goor, mede-eigenaar en notaris bij Van Goor Schuurman Notarissen.
  • 21:10 uur – 21:30 uur: Pauze.
  • 21:30 uur – 22:15 uur:  Handvatten in roerige tijden – door Paulien Hogenkamp, agrarisch coach bij Hogenkamp agrarische coaching.
  • 22:15 uur:  Afsluiting onder genot van een hapje en drankje.

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief