24 november 2022: Agro-inspiratiesessie

Na een aantal jaren van afgelastingen, organiseren we dit jaar – gewoon – weer een editie van onze Hendriksen Agro-inspiratiesessie! Dit jaar vindt de gezellige bijeenkomst voor agrariërs uit de regio plaats op 24 november bij de Herterij Twente te Geesteren. De avond zal in het teken staan van het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) en de toepassing daarvan. Hiervoor hebben we in de persoon van Teus Kool dé spreker gevonden met kennis van zaken!

We zitten vol! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Inspiratiesessie voor agrariërs

Tijdens de 9e editie van de Agro-inspiratiesessie spreekt Teus Kool, directeur van Component Agro jou bij over het nieuwe GLB. Als specialist Wet- en Regelgeving bespreekt Teus tijdens het eerste deel van de avond de belangrijkste wijzigen in het nieuwe GLB. Om dit meer handen en voeten te geven, staat het tweede deel van de avond in het teken van de praktische toepassing van het nieuwe beleid. Uiteraard is er gedurende de avond ook ruimte voor vragen/input vanuit jou als gast.

De inspiratiesessie wordt gehouden bij Herterij Twente aan de Meijersweg 8 in Geesteren op 24 november 2022 van 20:00 uur tot +/- 22:30 uur.

Programma

  • 19:45 uur – 20:15 uur:  Ontvangst.
  • 20:15 uur – 20:30 uur:  Welkomstwoord – door Huub Frons, Agro-adviseur bij Hendriksen Accountants en Adviseurs
  • 20:30 uur – 21:15 uur:  De ins- en outs van het nieuwe GLB – door Teus Kool, specialist wet- en regelgeving in de agro-sector
  • 21:15 uur – 21:30 uur: Pauze
  • 21:30 uur – 22:15 uur:  De praktische toepassing van het nieuwe GLB – tevens door Teus Kool
  • 22:15 uur:  Afsluiting onder genot van een hapje en drankje.

 

Aanmelden

De agro-inspiratiesessie 2022 is volgeboekt. Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.