Hoe ziet de toekomst van jouw agro-onderneming eruit?

Agrariërs hebben – zeker in deze roerige tijden – meer en meer behoefte aan het uitstippelen van een toekomstvisie: wat is er straks nog mogelijk? wie volgt mij op als ik met pensioen ga? Hoe draai ik mee in verduurzaming? Bij deze vragen gaan wij je de komende tijd ondersteunen: onze adviseurs gaan het gesprek met jou aan om te bespreken wat jouw wensen voor de toekomst zijn, om daar vervolgens gezamenlijk werk van te maken. Meld je via de onderstaande knop aan voor het agro-toekomstgesprek.

Aanmelden toekomstgesprek

Wat wil jij bespreken?

Iedere agrariër heeft zijn eigen wensen voor de toekomst. Misschien ligt die toekomst binnen de sector, maar misschien ook daarbuiten. Tijdens het eerste gesprek bespreken we de toekomst zoals jij die voor je ziet en behandelen we de onderwerpen die daarin voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bespreken van bedrijfsopvolging, het verbreden van je bedrijfsactiviteiten of het verduurzamen van jouw agro-onderneming.

Het eerste gesprek krijg je van ons

We begrijpen dat je niet direct een langdurig traject wilt aangaan en misschien is daar ook geen reden toe. Het eerste gesprek bieden we daarom kosteloos aan. Zo kan jij – zonder ergens aan vast te zitten – met een adviseur brainstormen over jouw toekomst. Vervolgens bepalen we samen wat jouw mogelijkheden zijn en of wij daar een bijdrage aan kunnen leveren. Het kan dus geen kwaad om het gesprek met ons aan te gaan! Vraag via het onderstaande formulier direct een toekomstgesprek aan.

Vraag een toekomstgesprek aan

Vul het onderstaande formulier in om een toekomstgesprek met een van onze agro-adviseurs aan te vragen. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te plannen.

GRATIS WHITEPAPER?

Op zoek naar uitgebreidere informatie en handvatten, bijvoorbeeld over bedrijfsoverdracht? Download gratis onze whitepapers via de onderstaande knop.

Whitepapers Downloaden

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwsupdates die voor jou en je onderneming relevant zijn: meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.