Begeleiding bij herstructurering


Bij een herstructurering wordt de inrichting of de structuur van het bedrijf gewijzigd. Redenen om zo’n herstructurering uit te voeren kunnen zijn; het bedrijf verkeert in zwaar weer, je wilt aansprakelijkheid beperken, je fiscale positie verbeteren of de toekomstbestendigheid vergroten. Hendriksen Corporate Finance biedt begeleiding bij herstructurering van jouw bedrijf. Samen met de ondernemer stellen wij een plan van aanpak op en adviseren we bij de keuzes die je onderweg maakt. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Vraag een vrijblijvend eerste adviesgesprek aan. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer is een herstructurering noodzakelijk?

Verkeert jouw onderneming in zwaar weer? Dan is ingrijpen noodzakelijk. Maar herstructurering kan ook noodzakelijk zijn als je jouw onderneming wilt laten groeien, wilt inspelen op marktontwikkelingen of fiscale regelgeving. Zeker bij een grote reorganisatie hebben veranderingen gevolgen voor meerdere stakeholders binnen en buiten de organisatie. Denk hierbij aan werknemers, leveranciers of externe partijen. Tijdens de herstructurering word je bijgestaan door de specialisten van Hendriksen Corporate Finance. Wij voorzien jou van concreet advies om de juiste beslissingen te maken. Samen met Hendriken Corporate Finance werk je toe naar een gezond bedrijf met een mooie toekomst in het vizier!

Niet het advies, maar de uitvoering bepaalt het succes

Wat maakt een herstructurering succesvol? In een complexe situatie waarbij een herstructurering noodzakelijk is, is het voorwerk natuurlijk van groot belang. Zonder een juiste analyse van de situatie en de kennis om vervolgens een oplossing te vinden kom je immers niet verder. Maar die oplossing moet daarna wel succesvol geïmplementeerd worden. Dat is vaak de grootste uitdaging. Hendriksen Corporate Finance is niet alleen gespecialiseerd in het adviseren van herstructurering, maar ook in het begeleiden van de implementatie ervan.

Persoonlijke begeleiding bij een herstructurering

Niet alleen zakelijk, maar ook emotioneel kan een herstructurering intensief zijn. Het heeft op jou als ondernemer en binnen jouw bedrijf impact. Om een herstructurering in goede banen te leiden, staan wij jou gedurende het hele proces bij met adequaat advies.

Gratis whitepaper?

Wil je graag meer informatie over het herstructureren van een organisatie of bijvoorbeeld over het aan- of verkopen van een bedrijf? Download gratis onze whitepapers via de onderstaande knop.

Whitepapers Downloaden

Kom met ons in contact

Onze adviseur Cor Jan Verkerk helpt je graag verder. Bel ons op 0546 – 62 99 00. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met jou op.

Adviesgesprek aanvragen

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Manager Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.