Werk en studie combineren? Joeri Reuvers doet het bij Hendriksen

5 juli 2019 | Blog


Sinds mei dit jaar is Joeri Reuvers (25) weer werkzaam bij Hendriksen als Assistent-Accountant in Tubbergen. In 2017 heeft hij met veel plezier zijn stage voor de opleiding HBO Bedrijfseconomie bij ons gelopen en nu is hij weer terug. Veel is er gebeurd in het leven van Joeri de afgelopen jaren. Wij vroegen hem hoe hij zijn (nu nog) parttime baan bij Hendriksen combineert met daarnaast het volgen van zijn master Financial Management en hoe hij tot deze studiekeuze is gekomen.

Als geboren en getogen Enschedeër was het voor hem een logische keus om bedrijfseconomie aan het Saxion in Enschede te gaan volgen. Al van jongs af aan was Joeri geïnteresseerd in cijfers: “Tijdens het VMBO en de HAVO ging mijn voorkeur uit naar vakken waarmee je veel met cijfers moest werken. Vandaar dat ik in 2012 startte met de HBO opleiding Bedrijfseconomie aan het Saxion in Enschede” zo vertelt hij. “in het 3e leerjaar van het HBO loop je een half jaar stage. Via de leider Bennie Nijhuis, de leider van mijn voetbal elftal ben ik in contact gekomen met Hendriksen. Bennie was destijds adviseur bij Hendriksen. Joeri heeft toen in Oldenzaal zijn stage met succes afgerond en heeft tijdens dit half jaar een grote ontwikkeling doorgemaakt. “Na mijn stage had ik nog een jaar HBO voor de boeg en wist ik zeker dat ik verder wilde gaan studeren. In 2016 studeerde ik af en ben ik gelijk begonnen met de pre-master. Na afronding van de pre-master kon ik niet gelijk beginnen aan de master Financial Management. Gelukkig kon ik tijdens dit half jaar weer in Oldenzaal aan de slag bij Hendriksen” zo vertelt Joeri.

Het laatste gedeelte van zijn masterstudie is aangebroken en hij hoopt dat hij deze nog voor de zomervakantie kan afronden. Nu hij met het afstuderen is begonnen zag hij de mogelijkheid om alvast wat uren te gaan werken voordat hij fulltime aan de slag kan. Joeri hoefde niet lang na te denken om weer terug te komen bij Hendriksen: ”Door de informele werksfeer en deskundige collega’s van Hendriksen kan ik mijzelf nog verder ontwikkelen in de financiële dienstverlening.”. Uiteindelijk hoopt hij door te kunnen groeien tot adviseur of fiscalist. Voor nu is het vooral veel plannen, zo zegt hij, want naast zijn studie en baan bij Hendriksen is hij ook nog lid van de kascontrole commissie van Omnisportvereniging Avanti Wilskracht in Enschede. Een drukke agenda maar hij kan het combineren en doet wat hij leuk vindt. Wij wensen hem veel succes en werkplezier bij Hendriksen en zijn heel blij dat hij weer terug is bij ons.

Op 4 juli is Joeri geslaagd voor zijn Master, wij feliciteren Joeri hier natuurlijk van harte mee!

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.