Bedrijfsfinanciering


Een goede financieringsoplossing zorgt ervoor dat jij kunt blijven ondernemen én is bepalend voor de continuïteit en groei van jouw onderneming. In een alsmaar complexer financieringslandschap begeleidt Hendriksen Corporate Finance jou graag bij het realiseren van de juiste bedrijfsfinanciering. Wil je weten wat we voor je kunnen doen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze specialisten Cor Jan en Damy.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bedrijfsfinanciering op maat

Of het nu is voor het aanleggen van voorraad, een nieuwe machine of een marketingcampagne: als het gaat om het krijgen van een zakelijke lening is er veel mogelijk. Onze experts staan voor je klaar om jou te adviseren over alle financieringsmogelijkheden. Het team van Hendriksen Corporate Finance bestaat uit Cor Jan Verkerk en Damy Heuver. Zij beschikken over specialistische kennis rondom financieringsvraagstukken en kennen de eisen die financiers stellen. Het beoordelen en begeleiden van financieringsvoorstellen door professionals leidt tot een hogere slagingskans. Hendriksen Corporate Finance biedt jou toegang tot een breed scala aan financieringsmogelijkheden bij banken en financieringspartijen. We zijn aangesloten bij Capsearch, waarop een financieringsaanvraag wordt uitgezet bij meerdere financieringspartijen. Hendriksen Corporate Finance realiseert financieringen voor onder andere:

  • Vastgoed
  • Bedrijfsmiddelen
  • Werkkapitaal
  • Groei
  • Bedrijfsovername

Naast de financieringsaanvraag verzorgt Hendriksen Corporate Finance het opstellen van (liquiditeits)prognoses. Deze dienen ter ondersteuning voor de aanvraag en zijn in de meeste gevallen noodzakelijk om een financiering te realiseren.

Doe hier direct jouw financieringscheck

Gratis whitepaper?

Wil je graag meer informatie over het realiseren van bedrijfsfinancieringen of over bijvoorbeeld het herfinancieren van leningen? Download gratis onze whitepapers via de onderstaande knop.

Whitepapers Downloaden

Kom met ons in contact

Onze specialisten Cor Jan Verkerk en Damy Heuver helpen je graag verder. Bel ons op 0546 – 62 99 00. Of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met jou op.

Adviesgesprek aanvragen

C.J. (Cor Jan) Verkerk RAB

Adviseur Corporate Finance

D. (Damy) Heuver

Analist Corporate Finance

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.