Bedrijfsfinanciering


Een goede financieringsoplossing zorgt ervoor dat jij kunt blijven ondernemen én is bepalend voor de continuïteit en groei van jouw onderneming. In een alsmaar complexer financieringslandschap begeleidt Hendriksen Corporate Finance jou graag bij het realiseren van de juiste bedrijfsfinanciering. Wil je weten wat we voor je kunnen doen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze specialisten Cor Jan en Damy.

Vrijblijvend adviesgesprek

Alles wat u moet weten

Of het nu is voor het aanleggen van voorraad, een nieuwe machine of een marketingcampagne: als het gaat om het krijgen van een zakelijke lening is er veel mogelijk. Onze experts staan voor je klaar om jou te adviseren over alle financieringsmogelijkheden. Het team van Hendriksen Corporate Finance bestaat uit Cor Jan Verkerk en Damy Heuver. Zij beschikken over specialistische kennis rondom financieringsvraagstukken en kennen de eisen die financiers stellen. Het beoordelen en begeleiden van financieringsvoorstellen door professionals leidt tot een hogere slagingskans. Hendriksen Corporate Finance biedt jou toegang tot een breed scala aan financieringsmogelijkheden bij banken en financieringspartijen. We zijn aangesloten bij Capsearch, waarop een financieringsaanvraag wordt uitgezet bij meerdere financieringspartijen. Hendriksen Corporate Finance realiseert financieringen voor onder andere:

 • Vastgoed
 • Bedrijfsmiddelen
 • Werkkapitaal
 • Groei
 • Bedrijfsovername

Naast de financieringsaanvraag verzorgt Hendriksen Corporate Finance het opstellen van (liquiditeits)prognoses. Deze dienen ter ondersteuning voor de aanvraag en zijn in de meeste gevallen noodzakelijk om een financiering te realiseren.

Of het nu is voor het aanleggen van voorraad, een nieuwe machine of een marketingcampagne: als het gaat om het krijgen van een zakelijke lening is er veel mogelijk. Onze experts staan voor je klaar om jou te adviseren over alle financieringsmogelijkheden. Het team van Hendriksen Corporate Finance bestaat uit Cor Jan Verkerk en Damy Heuver. Zij beschikken over specialistische kennis rondom financieringsvraagstukken en kennen de eisen die financiers stellen. Het beoordelen en begeleiden van financieringsvoorstellen door professionals leidt tot een hogere slagingskans. Hendriksen Corporate Finance biedt jou toegang tot een breed scala aan financieringsmogelijkheden bij banken en financieringspartijen. We zijn aangesloten bij Capsearch, waarop een financieringsaanvraag wordt uitgezet bij meerdere financieringspartijen. Hendriksen Corporate Finance realiseert financieringen voor onder andere:

 • Vastgoed
 • Bedrijfsmiddelen
 • Werkkapitaal
 • Groei
 • Bedrijfsovername

Naast de financieringsaanvraag verzorgt Hendriksen Corporate Finance het opstellen van (liquiditeits)prognoses. Deze dienen ter ondersteuning voor de aanvraag en zijn in de meeste gevallen noodzakelijk om een financiering te realiseren.

Doe hier direct jouw financieringscheck

Waarom Hendriksen?

Van het verkoop-klaarmaken van uw onderneming, tot het zoeken een koper en het finaliseren van de deal, onze Corporate Finance-adviseurs doorlopen samen met u alle stappen. Is het nodig om een zijstap te maken? Dan schakelen we onze accountants, jurist of fiscalisten in. Zo begeleidt het dealteam van Hendriksen Corporate Finance u bij elke stap in het verkoopproces.

 • We maken uw onderneming verkoop-klaar, zo gaat u optimaal de markt op;
 • We boren onze netwerken en platforms aan om een geschikte koper voor uw onderneming te vinden;
 • Van het eerste contact tot de definitieve handtekening: we finaliseren voor u de deal.

Kom met ons in contact

Onze specialisten helpen u graag verder. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met u op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vind een vestiging in de buurt

Gratis download

Wilt u graag meer informatie over de waarde van uw aandelen of bijvoorbeeld over het herfinancieren van leningen?