Bedrijfsfinancieringen

De behoefte aan bedrijfsfinancieringen kan per ondernemer verschillen. Mogelijk wil je kapitaal verwerven voor het openen van een nieuwe locatie, of heb je het nodig om nieuwe producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Bedrijfsfinancieringen kunnen ook een oplossing bieden om operationele kosten te dekken, bijvoorbeeld voor seizoensgebonden bedrijven. Wat jouw behoefte ook is, onze adviseurs begeleiden je door het proces en helpen jou de beste financieringsoplossing te vinden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Alles wat je moet weten

In de zoektocht naar de juiste bedrijfsfinanciering, brengen we allereerst in kaart wat jouw behoeften zijn. Hoeveel kapitaal heb je nodig? En waar ga je het voor gebruiken?

Vervolgens bepaal je welke verschillende typen bedrijfsfinancieringen het beste bij jou past. Wil je jouw kapitaal bijvoorbeeld via crowdfunding realiseren, of liever via een traditionele banklening? Ieder type heeft zijn voor- en nadelen. Onze adviseurs helpen jou de juiste keuzes te maken.

De voorwaarden van de bedrijfsfinanciering kunnen per verstrekker verschillen. Onze adviseurs voorzien je hierin van advies. Daarnaast zullen wij onderhandelen met de kredietverstrekker, zodat jij tegen zo aantrekkelijk mogelijke voorwaarden het benodigde kapitaal kunt verwerven.

WAAROM HENDRIKSEN?

Van bedrijfsovernames, tot financieringen en herstructureringen. Onze Corporate Finance-adviseurs helpen jou de volgende stap te zetten in jouw ondernemerscarrière.Ondersteund door onze accountants, jurist of fiscalisten, begeleidt het team van Hendriksen Corporate Finance van eerste idee tot de afronding van jouw project. En ook daarna.

  • Meer dan 20 jaar ervaring met bedrijfsfinancieringen;
  • Alle disciplines onder één dak: juristen, fiscalisten, hr-adviseurs en accountants;
  • Laagdrempelig contact: dat werkt wel zo prettig.

Kom met ons in contact

Onze specialisten helpen graag verder. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met je op.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Vind een vestiging in de buurt

DOE DE FINANCIERINGSCHECK

Ben je op zoek naar een bedrijfsfinanciering? Doe direct de financieringscheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.