Financieringsadvies

Hendriksen Corporate Finance helpt ondernemers met zakelijk financieringsadvies om hun financiële doelen te bereiken, financiële risico’s te beheren en te profiteren van kansen voor groei en succes. We vinden financieringsmogelijkheden die passen bij jou onderneming en bemiddelen in de totstandkoming van de financieringsvoorwaarden. Zo ben jij verzekerd van de beste financiering om jouw plannen te realiseren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Alles wat je moet weten

Hendriksen Corporate Finance helpt bij het identificeren van de juiste mix van eigen vermogen en vreemd vermogen, het beoordelen van verschillende financieringsbronnen zoals leningen, kapitaalverhoging, leasing, etc. Het doel is om de meest kostenefficiënte en passende financieringsoplossing te vinden die de groei en het succes van het bedrijf ondersteunt.

Het kan moeilijk zijn voor ondernemers om toegang te krijgen tot de juiste financieringsopties, vooral voor startende ondernemingen of bedrijven in specifieke sectoren. Wij helpen bij het identificeren van geschikte investeerders, leningprogramma’s, subsidies of andere financiële middelen die het bedrijf nodig heeft om te groeien en innoveren.

Onze adviseurs helpen jou om het financiële risicoprofiel van jouw bedrijf in kaart te brengen en ontwikkelen daarbij een strategie om financiële risico’s te minimaliseren. Dit omvat het beoordelen van het leningsniveau, het inschatten van renterisico’s en het bepalen van de optimale schuldenlast.

Wil je een aanzienlijke groei doormaken met jouw bedrijf, dan helpen onze adviseurs om te bepalen welke financieringsbehoeften daarbij horen. Van onderzoek naar potentiële fusies en overnames, tot het identificeren van mogelijkheden voor externe financiering om nieuwe markten te betreden of nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. We helpen jouw ambities te verwezenlijken.

Samen met onze fiscalisten adviseren we jou graag over fiscale optimalisatiestrategieën, zodat jij als ondernemer kan profiteren van de mogelijke belastingvoordelen.

WAAROM HENDRIKSEN?

Van bedrijfsovernames, tot financieringen en herstructureringen. Onze Corporate Finance-adviseurs helpen jou de volgende stap te zetten in jouw ondernemerscarrière.Ondersteund door onze accountants, jurist of fiscalisten, begeleidt het team van Hendriksen Corporate Finance van eerste idee tot de afronding van jouw project. En ook daarna.

  • Meer dan 20 jaar ervaring met bedrijfsfinancieringen;
  • Alle disciplines onder één dak: juristen, fiscalisten, hr-adviseurs en accountants;
  • Laagdrempelig contact: dat werkt wel zo prettig.

Kom met ons in contact

Onze specialisten helpen graag verder. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met je op.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Vind een vestiging in de buurt

DOE DE FINANCIERINGSCHECK

Ben je op zoek naar een bedrijfsfinanciering? Doe direct de financieringscheck en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.